Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan devre arasındayız hala 18-20 yaş aralığında oyuncularla ilgileniyorlar.Bunu sezon sonunda yaparsınız.
Herşeyi geçtim bizim gibi takımda oynayabilecek kapasitede gençleri 3,5 milyona alamazsın. Zaten bu adamları bize yedirmezler.Binların bulacağı gençler ancak hayroviç kıvamında olur.. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Burak küsecek diye burakdan korkupta forvet almayan adamın Allah belasını versin.

martin braithwait denilen adam toulousenin yedek oyuncusu değil mi.. her denk gelen toulouse maçında sonradan giriyordu oyuna...Birde üstelik bunu bile alamamışız öyle mii. Resmen kepazelik.
Yahu senin kadron rezil. Hadi diyelim oturmuş deneyimli kadron olur. Bu tür adamları alternatif olarak alırsın kimsenin sesi çıkmaz.Belki başarılıda olur.
Ama senin ilk önce net adamlara ihtiyacın var.
SEnelerden beri ayı hataları yapmaktan bıkmadılar. O yüzden hep diyorum bu klübü yönetenlerin içinde fenerliler var. Bunu başka türlü açıklayamıyorum.

SONUÇ: Bu takım ligin ikinci yarısında puan kaybına devam eder. Rezil bir sezon yaşanır. Ortalıkta ne mustafa denizli ne burak nede umut kalır. Herkes muradına erer.Olan her zaman ki gibi Galatasarayımıza olur.

Simdilik kanat transferi > forvet transferi.

Kanatlara iyi dinamik adamlar alalim, forvete alternatif olarak alinan forvet bile keser Buraki.

Gelecek sezon da daha kaliteli biri alinir.

denizli 3-4 sezon kalacağına kendisini inandırmış.forvet almazsan umut'tan daha rezil duruma sokar seni bu taraftar akıllı ol hoca!

burak her gol kaçırdığında taraftar tepesine umut'tan daha beter çökecek.sezon sonu kendi isteğiyle gider artık!!

burak her gol kaçırdığında taraftar tepesine umut'tan daha beter çökecek.sezon sonu kendi isteğiyle gider artık!!

Gitmez abi bunlar neden gitsin hoca kolluyor medya kolluyor takımdaki çetesi kolluyor. Sözleşmesi zaten ölüm gibi zorla yollasan daha çok zarar parazit resmen.

Çok saçma eleştiriler görüyorum hamza olsa chedjouyu satıp Serdar aziz gündemli bir devre arası olacaktı Muhammet demir de idmandaydı..Denizli gayet iyi konuşmuş forvet ve kanat kesin alınacak

Bazı arkadaşlar işi anlayamamış, kimse forvet alınmayacak demiyor zaten.Mesele bu insanların forvet transferini , hayati öncelik görmemeleri. Gidip vasat bir 20 yaşında forvet alsan ne olur almasan ne olur.

Denizli'nin yaptığı teshis %100 dogru.Yaptigi aciklamalar net.Gerekeni yapacaksınız mesajını verdi yönetime.3-4 oyuncu gelecek 3-4 oyuncu gidecek diyor.Forumda birisi forvet alınmayacak dedi domino etkisiyle herkes pesine gitti.Forvette alınacak kanatta alınacak orta sahaya 1 adam daha gelecek.

Ayrıca Umut konusunda Hamza'da Umut'u koruyordu Denizli'de bugün Umut'u sahiplenen aciklamalar yapti.Lakin kimse Umut'u korudugu icin Denizli'ye öfke kusmuyor su anda.Bu noktada iletisimin önemi ortaya cikiyor.Taraftara makul bir dille anlattı Denizli sıkıntıyı.

Denizli'nin yaptigi teshisler,ifade ettigi eksikliler,ilgilenilen oyuncular ve tipleri hepsi dogru.Zaman verelim ve icraatleri görelim.Zaman dedigimiz de max 10 gün zaten.İyi seyler yapacaklarini düsünüyorum.
burdakiler hep takıntılı.ben alıştım.adam haftasonu biri gelecek,haftaya da biri gelecek dedi.bunlardan biri forvet belli.bakalım kimi alıcaz : )

Şöyle acı bir gerçek var 3m kazanan Burak takımda olduğu sürece 1. Forvet olacak birini getiremezler bu mali yapıda adam gitmiyor da bu Yüzden genç bir forvet alıp işi çözmeyi düşünüyorlar

pato cheseaye gitsin,nasıl olsa orda yapamayacak ve sonra biz alacaz : )

Şöyle acı bir gerçek var 3m kazanan Burak takımda olduğu sürece 1. Forvet olacak birini getiremezler bu mali yapıda adam gitmiyor da bu Yüzden genç bir forvet alıp işi çözmeyi düşünüyorlar

Sıkıntılı bir durum ama mustafa denizli formayı adaletli dağıtırsa o forvette keser burağı birazda tabi gelen forvetin şansı yanında olması lazım.

4-3-3 oynayacağız

Orta sahaya adam gelecek ben öyle anladım rdaşlar

Birde alternatif olarak Kuveykeyi düşünüyormuşuz

Denizli'nin bu yaştan sonra Burak'ın Umut'un keyfini düşüneceğini hiç zannetmiyorum mutlaka forvet için ısrarcı olur. Ondan sonrası yönetime kalmış, zaten sene başından beri sınırları zorladılar. Kendilerini düşünüyorlarsa birini alırlar. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt