Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksizler yine transferin icine etmişler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz geçen sene Hamza eziği yerine Mustafa hocayı getirsek baya iyi takımımız olurdu.

Bir kere devre arası olduğu için hem zaman bakımından kısıtlı araştırma bakımından hemde takımlar bırakmak istemiyorlar iyi oyuncusunu.

Bu vesile ile tekrar abv Hamza hıyarı.

ben yedder emre mor vs scout önerisi hepsi.denizli nin gelip 1 ayda keşfettiği adamlar değil.beğenmeseniz de scout ekibi çok sağlam aslında.genelde teknik adamlar kulak arkası yaptı önerilerini şu anda scout önerileri üzerinden yürüyor transferler gibi bakalım.

10m avro mu :dd

Benitez ve Jedi icin toplam 18m avro mu ödeyeceğiz şimdi

Futbolcudan anliyor dedim Mustafa, farkli birsey.

Ben Yedder'in gelmesi demek son yillarin en kaliteli forvet transferi demektir, tüm lig adina. Drogba'yi geciyorum.
Şuan takımın transfer listesi olumlu bence.Genelde iyi oyuncularla uğraşıyorlar ama zaman sınırlı.Ah ah yaz dönemi gelse hoca baya iyi olacakmış.Harcamamız gereken parada 10-15 milyon euro ha çok değil.

ben yedder
2013: 37 maç 15 gol 6 asist
2014: 42 maç 17 gol 5 asist
2015 :38 maç 15 gol 5 asist
2015-2016: 21 maç 13 gol 3 asist

ben yedder emre mor vs scout önerisi hepsi.denizli nin gelip 1 ayda keşfettiği adamlar değil.beğenmeseniz de scout ekibi çok sağlam aslında.genelde teknik adamlar kulak arkası yaptı önerilerini şu anda scout önerileri üzerinden yürüyor transferler gibi bakalım.
Ben Yedder,Sisto falan hepimizin bildiği oyuncular.

Ben yedder hayal olur

Kendisi unal aysal'in dedigi seksi forvettir,tip olarak degil yetenek olarak :D

Fransa'da 20 yaş civarı bir oyuncu için dedi onu yahu.

Ben Yedder'i gercekten istediyse bile alamasak uzulmem. Demekki sacma sapan adamlarin pesinde deiliz. Ilerisi icin umut verici

Benitez cumartesi geliyormus

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa hoca saygimi kazandi.Helal olsun hocam.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli gönlünde yatan 'Aslanı' açıkladı. Tecrübeli teknik adam Dursun Özbek'e Trabzonspor'un yıldızı için ''o tam aradığım düzeyde bir kanat alırsak 10 yıl kanat problemi çekmeyiz'' dediği bunun üzerine Dursun Özbek'in özel jetiyle Trabzon'a uçup transferi bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

AQxoSL.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt