Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Linnes ched denayer carol

Donk selcuk

Benitez Sneijder poldi

Ben yedder

Ulan bos yere heyecan yaptim. Ben Yedder tam Arsenal'e yakisacak bir forvet. Bizim almamiz cidden imkansiz :D

Denizli, gelecek hafta ortası bir tane daha gelir ve önümüzdeki hafta sonu da düşüncelerimiz gerçekleşmiş olur dedi, burada ayrı bir parantez açtı gibi , sanırım 2 transfer dışında olanlar da gelecek hafta sonuna kadar biter demeye getirdi.

Denizli, gelecek hafta ortası bir tane daha gelir ve önümüzdeki hafta sonu da düşüncelerimiz gerçekleşmiş olur dedi, burada ayrı bir parantez açtı gibi , sanırım 2 transfer dışında olanlar da gelecek hafta sonuna kadar biter demeye getirdi.
Öyle mi demek istedi yoksa bu hafta 1 tane haftaya 1 tane transfer mi demek istedi?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Profesyonel Futbolcumuz Dame N'Doye'nin Sunderland AFC'ye 30.06.2015 tarihine kadar geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10 milyon vermemiz ne yazik ki imksansiz. Kulübün 1 oyuncuya 5 milyon verecek gücü bile olduguna inanmiyorum. Finansal anlamda cidden kötü durumdayiz. Asil bu sene de sampiyon olsaydik rahatlardik.
İşte tarık gibilere 5 milyon euro verince para kalmıyor,takımın en önemli bölgesine adam alamıyoruz.

Adam 'Umut'a sahip çıkmalıyız'' diyor siz BenYedder hayali kuruyorsunuz

dfNs6x.gif

bu isimleri hepimiz biliyoruz diyen arkadaş.cidden emre mor adını ne zaman duydun

Yani kaç oyuncu gelecek orasını tam anlayamadım ben sen anladın mı?
Valla Denizli'de açık konuşuyor ama gene de anlaşılmıyor. Mesela hiç 3 4 transfer yapacak gibi konuşmadı ama en son 3 4 oyuncu gidecek bu sayıda da gelecek dedi. Değişik bir konuşma sitili var ,açık ama bir o kadar da muamma :)

Islam Slimani nasil olur?

Hazir ülke mülteci ile dolmusken

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt