Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Denizli: Önümüzde 15 gün var. Yarından sonra bir transfer gerçekleşir. Önümüzdeki hafta da bir tanesi gerçekleşir.

Mustafa Denizli: Bu hafta sonu itibariyle ümit ediyorum ki 3. arkadaşımız da aramıza katılır.

Valla Denizli'de açık konuşuyor ama gene de anlaşılmıyor. Mesela hiç 3 4 transfer yapacak gibi konuşmadı ama en son 3 4 oyuncu gidecek bu sayıda da gelecek dedi. Değişik bir konuşma sitili var ,açık ama bir o kadar da muamma :)
Çok uzatıyor ve politikacı gibi konuşuyor.

arkadaşlar...3.futbolcu haftasonuna kadar gelecekmiş.dedikodusu çıkar akşama geceye...ben yeddere 5 milyon vermişiz,hala görüşmeler sürüyo diyo sporx.hayırlısı.

Yedder'i ben de az çok duydum, eğer olur da onu alırlarsa Denizli'ye ve Dursun'a saygı duyarım. O gelse zaten Burak oturur kulübede..

zp_Elneny_14_160112MAFC_7379.jpg

Ben yedder efsane olurrrr

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli: Önümüzde 15 gün var. Yarından sonra bir transfer gerçekleşir. Önümüzdeki hafta da bir tanesi gerçekleşir.

Mustafa Denizli: Bu hafta sonu itibariyle ümit ediyorum ki 3. arkadaşımız da aramıza katılır.

1 transfer daha bitti o zaman.
Kap kapandığı için yarın kapa bildirirler.

hocam cidden bu ben yedder bilmiyorum tr liginde olurmu.1.70 boy 68 kg.yetenekli falan eyvallah ta videolarda da çok çelimsiz görünüyor.fransa 2.lig ile tr ligi kalitesi ni bilmem de fizik olarak dağlar kadar fark olan ligler.burda ayağını eline veriyorlar adamın.cidden tutarmı kestirmek zor gibi.en iyisi bence milik gibi videolara göre

Çok uzatıyor ve politikacı gibi konuşuyor.
Ya diyorum ya ,Denizli'nin hamza'dan en büyük farkı ; bu işin kurdu olması. Umut'u hamza olsa ben onu yedirmem falan gibi saçma salak şekilde korurdu ama bu adam belki hamza'dan da çok seviyor Umut'u , ama öyle bir anlatıyor ki hımm tamam deyip geçiyorsun.Tepki bile vermiyorsun.

Ya diyorum ya ,Denizli'nin hamza'dan en büyük farkı ; bu işin kurdu olması. Umut'u hamza olsa ben onu yedirmem falan gibi saçma salak şekilde korurdu ama bu adam belki hamza'dan da çok seviyor Umut'u , ama öyle bir anlatıyor ki hımm tamam deyip geçiyorsun.Tepki bile vermiyorsun.
Yok hamza iyi futbolcu sanıyor umutu,Mustafa hoca ise farkında ama eli mahkum çok ters zamanda geldi.

Ben yedder 1 70 anca var fifada bile oynanmiyodu herifle:d

~tap

Sivas maçından çıkan sonuca göre transfer politikamız değişir

Malesef

Ligin son maçında esip gürleyen yapacağız edeceğiz diyen adamlar doğru dürüst bişey yapmadı

Araya tatil girdi herkes bi yumuşadı gevşedi

Hani nerde budama

Korayla Tarıkı gönderir budama yaptım der

Taraftar sahaya inecek en sonunda o zaman akıllanacaklar

Tribünleri tekrar dolduracak birşeyler yapmazsan sen orada seneye asla kalamazsın Denizli bey ya da her kimse

DAMIAO ISI YALAN OLDU, neyse çok sükür ilk basta istemistim ama çok sükür olmamis (diger sözde olan kötü forvet adaylarini ögrenirken Damiao kötünün iyisiydi)

https://sporcope.com/g-saray-damio-ile-gorustu-mu-16846

Bu arada, GOZDELINHO dediginiz ********************* oldu...hani Damiao geliyordu, felan filan kiz Twitter'de ismini bile degistirmisti ahahahahaha simdide " yok totem yapmistim " felan filan hikayeler anlatiyor

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 33 dk.33 dakika önce
Futboliçe Retweetledi: Sporcope
Kullanıcı adımı siliim bari totem tutmadı, menajeri yalanladı resmi teklifi bırak,yoklama bile yapmamışız. ?

Son düzenleme:
kapın kapalı olduğunu cümle alem biliyor, genç aslanları kandırmayın.

[h=1]RiCARDO OLiVEiRA GALATASARAY'DA Bu tarihi anın haber saatini ve tarihini bir yere yazın! tarih 5.08.2008 saat 16.14[/h]
tsn_haber_detay.asp

Ve işte Galatasaray taraftarların beklediği müjdeli haber.. Skibbe, Meira, Sanctis haberlerinden sonra bu defa RİCARDO OLİVEİRA G.Saray'da haberi ilk kez turkspor.net'te.. Diger transferler haberlerinde olduğu gibi Oliveira transferini adım adım takip eden, en doğru haberleri en hızlı şekilde ziyaretcilerine ulaştıran turkspor.net OLİVEİRA TRANSFERİ nin sonuçlandığı müjdesini veriyor.. OLİVEİRA G.SARAY'A VE TURKFUTBOLU'NA HAYIRLI OLSUN... İŞTE ADIM ADIM OLİVEİRA TRANSFERİ... (önemli not .. Haberin içinde olmasına rağmen, haberin ilk kez turkspor.net de çıkmasını kendilerine yediremeyenler için bu notu özellikle yazıyoruz.. Fotoğraf Photoshop ile hazırlanmıştır. Orjinal değildir. Haberi görmek yerine fotoğrafa bakanlara önemle duyrulur)

Geçen hafta çarşamba gününden beri Galatasaray da inanılmaz bir transfer koşuşturması başlamıştı..
Önce turkspor.net in duyurduğu gibi ALMANYA DA OLİVEİRA ZİRVESİ yapıldı.
Adnan Sezgin, Haldun ÜStünel , Oliveira nın Alman ve Brezilyalı menajerleri bir araya geldi.

Oliveira transferi ile ilgili tüm bilgiler, detaylar, pazarlık kozları, ekonomik boyut, menajerlerin talepleri masaya yatırıldı..

Ertesi gün yine turkspor.net in duyurduğu gibi, Oliveira'nın Alman menajeri de tüm yetkilerini Brezilyalı menajer Castro'ya verdi.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin de Brezilya lı menajere görüşme konusunda tam yetki vererek, İspanya'ya yolcu ettiler..

Bu arada Galatasaray , Sanctis ve Alparslan ın transferlerini bitirerek kampa getirip imza attırdılar..

Dün G.Saray'ı Münih havaalanından yolcu eden Adnan Sezgin ve Haldun ÜStünel akşam üzeri Düseldorf'a hareket ettiler..

Sezgin ve Üstünel bir yandan İstanbulla başkan Adnan Polat ile, bir yandan İspanya'daki Oliveira nın menajeri ile inanılmaz bir telefon trafiği yaşadılar..

Bu arada İspanya'dan gelen haberlerde Zaragoza'ın son istediği rakamda belli olmuştu..

Adnan Sezgin ve ÜStünel desteklenen para gücü ile biraz daha çıtayı yukarı çektiler.. Gece geç saatlere kadar süren telefon trafiği sonucu İspanya'daki Augusto Castro Adnan Sezgin ve Üstünel'e sevinçli haberi verdi..

G.Saray'da futbolun patronları sevinçliydi.. Hemen İSpanya için en erken uçakta, saat 8.50 uçağında yer ayırttılar, belki de uyumadan Düseldorf havaalanından İspanya'ya uçtular..

Real Zaragoza yetkilileri ile oldukça uzun süren bir toplantı sonucunda RİCARDO OLİVEİRA için HAYIRLI OLSUN denilerek el sıkışıldı..

İş para transferine kalmıştı..

Oliveira için tatlı bir koşuşturma başladı..

Telefonlar.. Telefonlar...
Ve paranın tamamlanması için İstanbul'da hummalı bir çalışma..

Şimdi banka işlemleri ve iki kulüp arasında imzalanacak evraklar hazırlanıyor..

BUNDAN SONRASI G.SARAY'IN PARAYI İSTANBULDAN TRANSFER ETTİRİP REAL ZARAGOZA YA VERMESİNE BAĞLI..

turkspor.net istihbarat kaynakları "Para verilecek bu iş bitecek" diye müjdeyi verdiler..

Turkspor.net de OLİVEİRA'ya GALATASARAY forması giydirerek (tabi ki ps ile) HABERİ MANŞETİNE TAŞIDI..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER...
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..

NOT : Yukarıda yazılan tüm aşamalar, gün gün haber olarak turkspor.net te yer almıştı.. Ancak turkspor.net de bu haberler yer alırken, gerek Galatasaray forumlarında, gerek turkspor.net e gelen yorumlarda, başka başka futbolcu isimleri yazıldı çizildi.. Oliveira serüveni süresince, bizlere destek veren, bizlerden ayrılmayan, bizleri hızlı habere teşvik eden, gücümüze güç katan tüm turkspor.net dostlarına teşekkür ederiz..

AĞLIUORUM ŞUAN TEŞEKKÜRLER ADNAN POLAT TEŞEKKÜRLER ADNAN SEZGİN. 9 YIL BEKLEDİK AMA DEĞDİ YARABBİİİMMM :((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt