Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde martin linnesi ten tene benzeten sadece ben miyim :D

5cea67b3b33b8bd3d4b28e9b758e412a.jpg

martinlinnes-610x400.jpg

Bence damiao getirecekler önceliğimiz forvet değil demek kanser olacağız demektir
Denizli umutun Karşıyaka kaçırdığı her iki maçtaki pozisyonlardan sonraki hareketleri ortada

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herhalde şimdiye kadar 550 kere yazılmış gene yazalım.

KAP 7 GÜN 24 SAAT AÇIK.

klübün bilgisayardan bilgileri girdi internet üzerinden çalışan bilgi edindirme sitesi diyeyim.

sabahın 1 inde de açık gecenin 12 sinde de pazar da açık seyran da.bayramda açık yılbaşında da.

Martin Linnes: "Antrenmanlarıma başladım, kendimi iyi hissediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 27 numaralı formayı giyeceğim."
Martin Linnes: "Ofansif oynamayı seviyorum. Molde'de birçok gol attım. Umarım Galatasaray'da daha da fazlasını atarım."
Martin Linnes: "Fenerbahçe'ye gol attım, 2 maçta da çok iyi oynadım. Bu maçlar Türkiye'de iyi şeyler yapabileceğimin sinyalini verdi."

KAP 24 saat acik beyler girin bakin gecenin korunde bile bildirim atılıyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında Denizli kaç transfer olacağını söylemiş resmen , dikkatimden kaçmış. 2 oyuncu için tarih verdi zaten daha sonra da 18 yaş grubundan birini almak istiyoruz dedi. Yani 3 transfer olacak. Bu bağlamda, transfer sezonundan önce de 1-2 ,20 yaş altı alacağız söylemine de uyuyor. Umarım korktuğum gibi olmaz ve bu 20 yaş altı forvet değil de orta saha ya da sol bek olur.

Chelsea Ivanovic ile 2 sene daha uzatmis.

Soranlar için söyleyelim KAP şuan kapalı arklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt