Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Gozdelinho_

İsmi geçen yabancılardan sol ön olanları bi çıkarın bakiim hele
1f917.png
forvetten önce bunu bitirecekler
Ya ismi geçmediyse hahahahhaa tamam kızmayın yaa
1f648.png
1f601.png
1f602.png

Uçuyo uçuyo
1f648.png
1f601.png

Ayyyyyy ben bi dışarı çıkıyorum

gozdelinho dün demişti bunları.uçan kanat kim acaba
:o
sisto :ka21:

lan bence gozdelinhonun dedigi carillo olabilir.çok talibi var demişti hatırladıgım kadarıyla.

Futboliçe Retweetledi
​
De Marke ‏@demarkesports 3 sa.3 saat önce
Sporting Lizbon başkanı Carvalho, kanat oyuncusu Andre Carillo ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı.

bunu retwetlemiş.

​

Forvet adaylari kimler haber var mi

VIA T3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LuaLua Arkadaşları ile vedalaştı! Süper Lig'de onu izleyemeyeceğiz...

Bize baya katkisi olabilir kanimca... Santrafor Transferi olarak LuaLua iyi olmaz mi?

Denizli, Chelsea’yi örnek gösterdi

“Örneğin Chelsea şu anda düşme potasının üzerinde. İzlemek zorunda olduğumuz bir yol haritamız var. 24-25 yaş altı, hem genç hem de takıma katkı sağlayacak profiller üzerinde çalışıyoruz. Bu yüzden transferde zorlanıyoruz. Alternatifi az olan bölgeler için önem gösteriyoruz. Pivot santraforda istiyoruz ancak öncelikle aciliyeti olan bölgeler için oyuncu arıyoruz. Yerli aday çok fazla olmadı. Bizim futbolcularımızın çok önemli bölümü rakiplerimizin kadrosunda görev yapıyor. Söylediğim yaş grubu itibariyle bu çizgi kolay erişilebilir değil. Hem genç hem görev yapabilecek oyuncu sayısı yurtiçinde çok az. Bu sayı azaldıkça, rakamlar 2-3’e katlanıyor. Bütçemizi sınırlı kullanmak zorundayım. 3 kıtada arayışlara çok yoğun devam ediyoruz. Birebir teması çok fazla gerçekleştiremediğimiz ülkelerden dolayı transferde çok zorlandık.”

Adeta vizyon konusmasi bu, bu konusmasindan sonra sasirdim gercekten ve bence Denizli ye daha cok guvenmemiz lazim ama sorun bence hocadan daha cok yonetimin maddi imkanlari, yani bu istedigi transferleri yapabilecekmiyiz soru o.

Adam diyor, pivot santrafor lazim ama oncelik degil diyor. Cok dogru, bu takima sol/sag acik, ofansif orta saha/allrounder istiyor. Bu belli oldu simdi. Cunku orta saha ve kanatlarin iyise oyle yada boyle gol pozisyonuna girer ve farkli taktiksel uygulamalar gerceklestirip gol yollarinda rahatlarsin, sonra da bitirici bir golcu alirsin Denizli nin dedigi gibi pasta nin ustune cilek olur.

Bakalim 1 hafta icinde istedigi tum transferler gerceklesecekmi, Fransa ve Danimarka dan istedigi oyuncular olmamis malesef. Alternatifler insallah bu oyuncularin kalitelerine yakin isimlerdir, yas olarak da. Galiba alternatiflerden biri Benitez..

Son düzenleme:
haftasonu açıklanacak isim benitezdir kesin işbecer arjantine gitmiş diyor zaten basın. umarım balon çıkmaz bu benitez

Son düzenleme:
Carillo iyi topçu uygun bi fiyata alabilirsek dursun özbek'e +rep

haftasonu açıklanacak isim benitezdir kesin işbecer arjantine gitmiş diyor zaten basın. umarım balon çıkmaz bu benitez

O ufaklik gelecegine Mustafa Sarp gelsin daha iyi olur.

Halkin Sesi: Daha YouTube Video da bile muazzam bir görüntü vermeyin Arjantili yi ne yapalim, Carillo, Castillo, Ben Arfa gibi isimler varken.

Adeta vizyon konusmasi bu, bu konusmasindan sonra sasirdim gercekten ve bence Denizli ye daha cok guvenmemiz lazim ama sorun bence hocadan daha cok yonetimin maddi imkanlari, yani bu istedigi transferleri yapabilecekmiyiz soru o.

Adam diyor, pivot santrafor lazim ama oncelik degil diyor. Cok dogru, bu takima sol/sag acik, ofansif orta saha/allrounder istiyor. Bu belli oldu simdi. Cunku orta saha ve kanatlarin iyise oyle yada boyle gol pozisyonuna girer ve farkli taktiksel uygulamalar gerceklestirip gol yollarinda rahatlarsin, sonra da bitirici bir golcu alirsin Denizli nin dedigi gibi pasta nin ustune cilek olur.

Bakalim 1 hafta icinde istedigi tum transferler gerceklesecekmi, Fransa ve Danimarka dan istedigi oyuncular olmamis malesef. Alternatifler insallah bu oyuncularin kalitelerine yakin isimlerdir, yas olarak da. Galiba alternatiflerden biri Benitez..

Umut'u,Burak'u yedek oturtacak bir forvet almadığı sürece ne kadar vizyonlu da olsa boştur.
Şayet alırsa şayet Denayer Semih'i alınacak kanat Yasin'i alınacak forvet Burak'ı keserse bu sezonu zaten Hamza sayesinde çöpe attık seneye kalmasını desteklerim.

Burak ile Umut Barcelona'ya ilk 11 koy degisimli Barca 4. olur.

Youtube den oyuncu analizi yapılmaz ama ben bu benitezi beğendim yaralı olur inancındayım top alışverişi, dikine gitmesi ,sırtı dönük top alması iyi gibi, tabi fos çıkma ihtimalide var :D

Ayrica hic bonservis ödemeden katabiliriz takima.

Transfer Sneijder Podolski
________LuaLua

Nakoulma Sneijder Podolski
-------------Lua---------------

Şaka bir yana şu kadro bile

Podolski------Sneijder-------Yasin
----------------Burak---------------

dan çok daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt