Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 yasindaki 1 topcu icin bütün imkanlari zorlamisiz ama kulübü satmamis

kim bu acaba ya

gercekten ilginc

baya yetenekli biri olmali
O baska birisi, ondan sonra dediki bi 18 yasi grubunda olan bir oyuncu daha bekledigini. Iki tane 18 yasinda olan oyuncu takip etmisik bitanesi olumsuz sonuclanmis. Kim artik bilemiyorum.

benitez için taa pazartesi görüşülecekmiş.ölme eşeğim ölme.denizli haftasonu biri daha gelir dedi.şu an bitecek olan transfer bi başkası ama kim?

Son düzenleme:
ben bişey anlamadım 18 yaşındaki elemanı isteyip alamamışmıyız yoksa 18 yaşında birini mi alacakmışız?

forvet alinmazsa denizli de sutlanir
su ana kadar alinan tüm oyuncular gereksiz forvet alinirsa anlami olur
bu forvet hatti kimleri götürdü denizli adam olsun

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

18 yaşındaki topçuyu direkt ilk 11 için mi alıyoruz sizce? Bence sayın Denizli Yasin'den memnun değil ve çok genç bir isme güvenip formayı teslim edecek.
Hayir, suanda Donk ve Linnes direk 11 icin alindi. Onun disinda 2 tane oyuncu daha gelecek direk 11 icin 20-24 yas grubundan dedi. Son olarak da 18 yasinda olan bir oyuncu daha almak istiyorlarmis ama herhalde o daha cok gelecek icin..(bidaki sezonlar icin hazirlanir)

benitez için ucuk rakamlar konuşuluyor adam kanatta oynar mı oynamaz mı belli bile değil eğer para varsa bu adam zorlanmalı

Yugoslav Futbolu ‏@yugofutbol 2 dk.2 dakika önce
Andrija Zivkovic: Partizan'da kalmayı her şeyden çok isterim. Maalesef bu şeyler benim elimde değil, evet kalmak istiyorum ama bu imkansız

Umuta Buraka destek bekleyen adam bizden kendisine destek beklemesin mümkünse

Halen taraftar destek verirse Umut kendine gelecek, yok anlık tepkiymiş felan

Yahu taraftar sosyal medyadan fikirlerini yazıyor sallamıyorsunuz, maçlarda ıslıklıyor sallamıyorsunuz, bozuk düzeni değiştirmek için hiçbir şey yapmayıp halen taraftardan destek bekliyorsunuz

Ne yapsın taraftar bi su gecesi daha düzenleyip 7-8 maç ceza mı aldırsın

Bu eski peynir topçular yine aynı düzen devam ederse senin başına da Mancininin Prandellinin Hamzanın başına gelenler gelir Denizli bey

Galatasarayın geleceği sadece genç futbolcu almakla koruma altına alınmaz

Öncelikle kanserli bölgeyi temizleyeceksin

Üzerinde uzun uzun konuşup alınmasına sevineceğimiz bir transfer olsa da biraz oyalansak.

benitez için ucuk rakamlar konuşuluyor adam kanatta oynar mı oynamaz mı belli bile değil eğer para varsa bu adam zorlanmalı

Yugoslav Futbolu ‏@yugofutbol 2 dk.2 dakika önce
Andrija Zivkovic: Partizan'da kalmayı her şeyden çok isterim. Maalesef bu şeyler benim elimde değil, evet kalmak istiyorum ama bu imkansız
Türkiye!ye gelmicem demedimiydi bu? talibi çokmuş Dortmund falan

nampalys mendy için yokluyormuşlar tam istediğim adam aslında keşke alınsa biraz kısa ama dinamo gibi

forvet alin lan capsizlar forvettt

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt