- 16 Haziran 2010
- 208.827
- 162.488
- 6.838
Bakalim gonderilecek 3 adam kim olacak..?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.theguardian.com/football/2016/jan/14/daniel-amartey-leicester-copenhagen-bidAmartey vardı yazın çok istiyorlardı burada noldu ona takım değiştirdi mi?
Birseye yaramazdi bu Hollanda da. Neye aldilarsa sasirdim..Tribun Dergi @tribundergi
TRANSFER - Porto, Vitoria Setubal formasıyla bu sezon 16 maçta dokuz gol atan Hyun-Jun Suk'u kadrosuna kattı.
![]()
hoca damiao adebayor gibi adamları neden istemiyor acaba ?
S6 edge almışsın usta h.oforvet alin lan capsizlar forvettt
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Aslanim hala forvet almadik

Adam birden 30 milyon€ olmuşturTribun Dergi @tribundergi
TRANSFER - Porto, Vitoria Setubal formasıyla bu sezon 16 maçta dokuz gol atan Hyun-Jun Suk'u kadrosuna kattı.
![]()
ben de beğendim ama castillo+benitez olsa guzel olur : )Buradaki cogu renktasin aksine ben Benitez'i begendim. Oyun zekasi bizim takimda ilk 5'e girer...
dribbling , calim , son vurus , final paslari , oyun gorusu hepsi var. Alinabiliyorsa alinsin. Bruma'ya bakarak cok daha iyi bence. Bruma'da hiz ve dribblingden baska gic bir sey yok ve hala bazilari burada keske geri gelse diye yorumlar yapiyor.
mecburiyetten olduS6 edge almışsın usta h.o
yolda abiAslanim hala forvet almadik![]()
Sağ kanat ve forvet alsalar kadro biraz hale yola gelecek ama paşalarımız hava soğuk diye icraat yapmıyor herhalde. 2.5 hafta kaldı transfer döneminin bitmesine!