Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalim gonderilecek 3 adam kim olacak..?

Sağ kanat ve forvet alsalar kadro biraz hale yola gelecek ama paşalarımız hava soğuk diye icraat yapmıyor herhalde. 2.5 hafta kaldı transfer döneminin bitmesine!

Buradaki cogu renktasin aksine ben Benitez'i begendim. Oyun zekasi bizim takimda ilk 5'e girer...
dribbling , calim , son vurus , final paslari , oyun gorusu hepsi var. Alinabiliyorsa alinsin. Bruma'ya bakarak cok daha iyi bence. Bruma'da hiz ve dribblingden baska hic bir sey yok ve hala bazilari burada keske geri gelse diye yorumlar yapiyor.

Son düzenleme:
Tribun Dergi ‏@tribundergi
TRANSFER - Porto, Vitoria Setubal formasıyla bu sezon 16 maçta dokuz gol atan Hyun-Jun Suk'u kadrosuna kattı.

CYtiYvxWMAACJS5.jpg

hamit
colak
sabri
tarik
jose rodriguez
umut
jpk

hic düsünmeden hepsini yollarim ben olsam.

en az 10m maas tasarrufun olur

Buradaki cogu renktasin aksine ben Benitez'i begendim. Oyun zekasi bizim takimda ilk 5'e girer...
dribbling , calim , son vurus , final paslari , oyun gorusu hepsi var. Alinabiliyorsa alinsin. Bruma'ya bakarak cok daha iyi bence. Bruma'da hiz ve dribblingden baska gic bir sey yok ve hala bazilari burada keske geri gelse diye yorumlar yapiyor.
ben de beğendim ama castillo+benitez olsa guzel olur : )

18 yaşında forvet alıp arasıra oynatacak seneye hazırlıyoruz diyecekler

böylece ağaya bişey olmayacak

Genç futbolcu böyle stresli dönemlerin altından kalkamaz kılıfını hazırlayacaklar, Burak Umut aynen devam

O dediğin 18-20 yaşındaki futbolcuları aldığında direkt 11 de görev verebilecek misin?

Yoksa henüz yeterli tecrübeye sahip değiller diyerek yine birilerinin arkasında mı oturtacaksın

Denizli nin takdir ettiğim yönü nasıl basın toplantısı yapılacağını bilmesi.

Hamzaya sorsalar bütün isimleri açık eder transferi zorlaştırır her ota boka cevap verirdi.

Yerli oyuncuları yıldız gibi lanse eder yönetimi rahatlatarak transfer söyleminden kaçınırdi.

Ayrıca denizli şu kadar oyuncun şu tarihte deyip isim de vermeyerek hem yönetimi sıkıştırıyor hem de taraftarı heyecanlandirarak elini güçlendiriyor akıllı adam vesselam.

Gerçekten karşı çıkmıştık ama Hamza yerine geçen sene denizli gelseymis şu an bambaşka bir takimdik

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

bence forvet ve kanat gelecek bu hafta

digeri de genc 18 yasinda bir topcu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt