Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Chelsea kulübünde forma giyen Loic Remy hakkında olumlu gelişmeler olduğunu öğrendim.
Bizzat Mustafa Denizli'nin talebiyle yönetime sunulmuş Remy.
hayirli olsun diyebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea kulübünde forma giyen Loic Remy hakkında olumlu gelişmeler olduğunu öğrendim.
1-2 seneye 4-5 milyon euroya avrupaya satarlar parlatıp.Zaten brezilyada acayip scout var bütün avrupa klüplerinin.hem de 830 bine almışlar biz istesek bize en az 3-4 milyona kitlerlerdi
Allahu EkbaaaarrrChelsea kulübünde forma giyen Loic Remy hakkında olumlu gelişmeler olduğunu öğrendim.
Aynen bence de öyle. Nedense en yetkili kişi olmama rağmen benim haberim yok arkamdan iş çeviriyorlar herhalde.
Denizli'nin açıklamalarının videosunu atar mısınız?
Remy 29 yasinda degil mi?
Denizli daha bugun 25 yas ustu oyuncu alinmayacak dedi...
https://www.youtube.com/watch?v=VFKAb2pxAXg
Bu adam çok iyi lan. Ben Yedder ile bunu alsalar ve bir de kanat 10 sene hücumda rahat ederiz.
ligi izleyen bir arkadaş ağır hantal demişti
Gelecek oyuncular 25 Alti dememismiydi denizli
Bonservisi Monaco'da biliyosunuz değil mi![]()
Bence gsc yönetimi algı operasyonu yapıyor. Gece yoğunluğu arttırmak için yapılan bir takım oyun bunlar.
Biz sana söylemiyoruz kızarsın diyeAynen bence de öyle. Nedense en yetkili kişi olmama rağmen benim haberim yok arkamdan iş çeviriyorlar herhalde.
Yeni bir gelişme bu, daha çok taze, aynen öğrendiğim gibi aktarıyorum sizlere.