Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Yeni bir gelişme bu, daha çok taze, aynen öğrendiğim gibi aktarıyorum sizlere.
kanat için benitez doğru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek oyuncular 25 Alti dememismiydi denizli
Pedro oynuyor aslında.remy bence sadece hayal olur hiddink 2.forvet almadan bırakmaz onu elinde birtek diego costa var
mevcut durumda bence hayal
Biz sana söylemiyoruz kızarsın diye
remy bence sadece hayal olur hiddink 2.forvet almadan bırakmaz onu elinde birtek diego costa var
Lanet olası paraleller hocamAynen bence de öyle. Nedense en yetkili kişi olmama rağmen benim haberim yok arkamdan iş çeviriyorlar herhalde.

Pato'yu aldılarremy bence sadece hayal olur hiddink 2.forvet almadan bırakmaz onu elinde birtek diego costa var
remy bence sadece hayal olur hiddink 2.forvet almadan bırakmaz onu elinde birtek diego costa var
Çok ayıpBiz sana söylemiyoruz kızarsın diye
Vallahi maça 20 dakika zor dayanabildim.benitezin full maçını youtube dan buldum bi izleyip bakalım nasılmış. büyük ihtimal haftasonu açıklanacak denen adam benitez
https://www.youtube.com/watch?v=xNNV56c0CQk
Videolarda hiç hantal gibi durmuyor. Adamda net Adebayor havası var. İlzeyin göreceksiniz. Hatta Adebayor'dan daha hareketli.
pato için yazın ne nöbetler yapmıştık ah ulan ah ;(Yalniz bugun Emir Sato PAto zu Chelsea demisti. Oyle bir durum vars Remy olayini daha inandirici bulurum.