Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Benitez konusunu ben yönetime yakın birisine sordurttum.Bir tanıdığım patent işiyle uğraşıyor müşterilerinden birisi baya zengin özel okulları falan var ve kulüple çok yakın.O biraz konuşmuş Benitez falan hiç ismi geçmemiş
Tamam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera

Linnes - Denayer - Chedjou - Carole

Selçuk (C) - Donk

XXXXX - Sneijder - Podolski

Remy
​

Adettendir :)

Adam daha bugun 25 yasinin altinda alinacak oyuncular diyor sonra Remy diyorsunuz :38573:

denizli yaşlı futbolcu istemiyorum derken yine akıl oyunları mı yaptı yani?

Ohaaaa remy mi
Yikarim buralari
Sneijder heycani verdi

~tap

Remy gelecek diyor arkadaş o zaman sayın Denizli yalan söylüyor yada arkasından iş çeviriyor baskan.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaş ortalamamız düşecek deyip Donk'u aldıran Denizli'ye çok inanmamak lazım.Uygun şartlar oluşursa 25 üstü de alınır.

remy gelirse diğerlerine göre daha az maliyetli olur çünkü genç adamların fiyatı 10dan baslıyor santrafor için

Mustafa Denizli Remy'nin tıpkı Podolski örneğinde olduğu gibi EURO 2016 kadrosuna girmek için, devamlı forma giymek istediğini fırsat bilerek gündeme aldı.

Abi niye herşeye inanıyorsunuz ki

Denizli budayacam demedi mi ? Buduyor mu ? Hayır eee daha ne

Chelsea Patoyu aldı demek ki Remy gidebilir

Puzzle kayıp parçaları birleştirin Denizli imalı imalı konuşuyordu bugün açıkçası ben heyecanlandım

Remy'den önce de Llorente gündeme gelmişti, ancak kulübü Sevilla kesinlikle bırakmak istemiyor, Llorente'de gelmeye sıcak bakmıyor.
Kaynağın kaçıncı sınıf güvenilirlikte? Sadece remy hakkında gelişme var olarak mı duydun yoksa olayların detaylarını biliyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt