Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw gençler bir şey soracam aklıma takıldı... Şimdi 23 temmuz 1923 Leusenne (Lozan) Antlaşması 2023 ' te bitecek. Hedef 2023'ü göstermenin bununla nasıl bir ilgisi var ? Bir de bu antlaşma 2023'te geçersiz mi sayılacak artık ya da ne olacak ondan sonra ?

Cidden Remynin geleceğine inanan saflar var

Kuveyke gelince hepinizi lafıma geleceksiniz

benitezin full maçını youtube dan buldum bi izleyip bakalım nasılmış. büyük ihtimal haftasonu açıklanacak denen adam benitez

https://www.youtube.com/watch?v=xNNV56c0CQk

Maçı izledim bu adamı kanat diye alıyorsak bence hata yapıyoruz basbaya forvet arkası ikinci forvet gibi oynuyor. Genelde basit oynuyor kanada doğru çalıma girmiyor. Alan varsa dikine koşuyor pasları isabetli geri oynamıyor ayrıca. Sürekli golü arıyor ceza sahası içine koşular yapıyor. Bencil değil. Bence sekiz milyon edecek adamda değil ama boş bir oyuncuda değil sahadaki diğer oyuncularla karşılaştırdığımızda.

Bakmak isteyen olursa önemli dk ları yazayım.
İlk yarı dk 11 de kafa vuruşunu defans çıkarıyor. 24.10 da çaprazdan ceza sahasına girip karşı karşıya kalıyor içeri cevirmek istiyor defans kornere atıyor topu.
İkinci yarı dk 5.30 röveşata deniyor ceza sahası arkasına sarkıp kötü vuruyor zaten ofsayr hakem kaçırmış. 28.15 ceza sahası dışına seken topa yerden düzgün vuruşla gol yapıyor. 41.10 defansı ipe dizip çok şık gol atıyor gerçekten.

yaw gençler bir şey soracam aklıma takıldı... Şimdi 24 Nisan 1923 Leusenne (Lozan) Antlaşması 2023 ' te bitecek. Hedef 2023'ü göstermenin bununla nasıl bir ilgisi var ? Bir de bu antlaşma 2023'te geçersiz mi sayılacak artık ya da ne olacak ondan sonra ?
Ula remy geliyo adamin derdine bak

~tap

yaw gençler bir şey soracam aklıma takıldı... Şimdi 24 Nisan 1923 Leusenne (Lozan) Antlaşması 2023 ' te bitecek. Hedef 2023'ü göstermenin bununla nasıl bir ilgisi var ? Bir de bu antlaşma 2023'te geçersiz mi sayılacak artık ya da ne olacak ondan sonra ?
Edit : Ali Gece'nin yazdığı mantıklı sanırım doğru olan o

gecmesin bi zahmet, kiralik secenegi masada mi?

Kiralık olarak isteniyor zaten, sadece opsiyon konacakmış.

Yıllık ücret de gayet normalmış. Çünkü bildiğiniz gibi yarı yarıya ödeme durumu olabiliyor kiralık anlaşmalarda. Muhtemelen de öyle olacak.

Burda en önemlisi Remy'nin gelmek istemesiymiş. Bu çok önemli ve transferin gerçekleşme şansını çoğaltan bir durum.

Keita dönemi Remy ile ilgilenmiştik yalnız geçmişte alamadığımız her adamı sonradan alma noktasına geliyoruz. Hep aynı adamlar mk

yaw gençler bir şey soracam aklıma takıldı... Şimdi 23 temmuz 1923 Leusenne (Lozan) Antlaşması 2023 ' te bitecek. Hedef 2023'ü göstermenin bununla nasıl bir ilgisi var ? Bir de bu antlaşma 2023'te geçersiz mi sayılacak artık ya da ne olacak ondan sonra ?
off-topic
anlaşmalar 100 yıllık falan yapılmaz bozana kadar anlaşma yürürlükte kalır istersen şimdi boz :)

Remy geliyor bu da Lozan antlasmasi soruyor uzayda mi yasiyon kardes.

Ben inanıyorum arkadaş safım var mı ?

En önemlisi Galatasaraylıyım şunun ağzının payını verecek birileri yok mu ya

Tugsan diye forum'a ugramayan, muhtemelen birinin ikinci üyeligi olan Remy ismini ortaya atiyor, hemen gaza geliyorsunuz. Nasil mantiksiz adamlarsiniz yahu.

Biraz hatirlayalim bakalim:

Ryan Donk 29 yasinda. Denizli ise bu ismi transferlerden ayri tutuyorum, digerleri genc olacak diyor, asla 25'in üstünde olmayacak diyor. Remy kac yasinda? Aynen, 29.

Simdi birde bu Tugman midir nedir utanmadan birde Denizli bizzat istedi diye palavra sIkIyor. Ama sorun Tugman'da degil, milletimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt