Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez in son maçlarını izleyin eski maçlarına göre çok yol katetmis takımda farklılığı çok açık belli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiralık olarak isteniyor zaten, sadece opsiyon konacakmış.Yıllık ücret de gayet normalmış. Çünkü bildiğiniz gibi yarı yarıya ödeme durumu olabiliyor kiralık anlaşmalarda. Muhtemelen de öyle olacak.Burda en önemlisi Remy'nin gelmek istemesiymiş. Bu çok önemli ve transferin gerçekleşme şansını çoğaltan bir durum.
ister tabi, burda kazancagi parayi zor bulur.. yillik ucret icin bir miktar duydunuz mu? normal kelimesi galatasaray'da 3mdan fazlaya denk gelebilir de :D

Ben inanıyorum arkadaş safım var mı ?

En önemlisi Galatasaraylıyım şunun ağzının payını verecek birileri yok mu ya

Latif Bey , adama gıcık oluyorsunuz da başkasından neden istiyorsunuz, kendiniz ağzının payını versenize. Onu anlamadım yani :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

En son böyle bazıları Sneijder konusunda bizi saflıkla suçluyorlardı

Ondan sonra alayı Sneijderci oldu

Gördük....

yaw gençler bir şey soracam aklıma takıldı... Şimdi 23 temmuz 1923 Leusenne (Lozan) Antlaşması 2023 ' te bitecek. Hedef 2023'ü göstermenin bununla nasıl bir ilgisi var ? Bir de bu antlaşma 2023'te geçersiz mi sayılacak artık ya da ne olacak ondan sonra ?
Yok öyle bir şey güzel kardeşim böyle insanları paniğe sokuyorlar komplo teorileri üretmeye çalışıyorlar. Hedef 2023 siyasi bir söylem partilerin yaklaştıkça o tarihe hepsinden duyarsın

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Adam açık açık burakı kesmiyecek forvet alıcam dedi ne remysi uyanın rüyadan.

sneijder sakat olm kım alsın sacmalamyınq

Remy falan masal. Bu başkan kime 3 milyondan fazla vermişki. Zaten yaşıda uugun değil. Bakın görün ya benitez olucak ki en çok 3-4 milyon civarına olabilir ama bence o da olmıyacak yada bratiweit midir nedir onu alıcaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izledim bu adamı kanat diye alıyorsak bence hata yapıyoruz basbaya forvet arkası ikinci forvet gibi oynuyor. Genelde basit oynuyor kanada doğru çalıma girmiyor. Alan varsa dikine koşuyor pasları isabetli geri oynamıyor ayrıca. Sürekli golü arıyor ceza sahası içine koşular yapıyor. Bencil değil. Bence sekiz milyon edecek adamda değil ama boş bir oyuncuda değil sahadaki diğer oyuncularla karşılaştırdığımızda.

Bakmak isteyen olursa önemli dk ları yazayım.
İlk yarı dk 11 de kafa vuruşunu defans çıkarıyor. 24.10 da çaprazdan ceza sahasına girip karşı karşıya kalıyor içeri cevirmek istiyor defans kornere atıyor topu.
İkinci yarı dk 5.30 röveşata deniyor ceza sahası arkasına sarkıp kötü vuruyor zaten ofsayr hakem kaçırmış. 28.15 ceza sahası dışına seken topa yerden düzgün vuruşla gol yapıyor. 41.10 defansı ipe dizip çok şık gol atıyor gerçekten.
dediğin gibi kanatta çok etkisiz kaldı izlediğim kadarıyla. yardımcı forvet veya 10 numara bölgesine daha uygun bi futbolu var bence de

Senaryo yazarken biraz süslemek istemiş ama çok saçma :) 10 milyon euro olsa eyvallah da 1 milyon için ne sorun olacak :)
Bana da öyle geldi zira o beceriklilik yok yönetimde de. Bir ihtimal zorunlu opsiyon olabilir malum kiralık vermek düşününce saçma 29 yaşındaki adamı. Opsiyonlu sözleşmelerde veriliyor mu acaba teminat mektubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt