Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden ülke vatandaslarinin IQ seviyesi Remy haberine inandiklarina göre ciddi derecede düsük olmali.

Ulan bugün birinci agizdan duydunuz 25 üstü transfer olmayacak diye. Bu nasil kafa arkadas? Ne cekiyorsunuz?

Hakan kardeş , olmayacağı belli zaten.

Sent from my iPhone using Tapatal

Son düzenleme:
Valencia çıkınca hatta forvet gibi oynadı zaten iki gol attı ilk yarı pek yoktu ortalıkta pisanonun kanattan oldu hep ataklar.
aynen ilk yarı bildiğin adam yerine koymadılar çok kayıptı pisano daha parlıyordu demekki 2.yarı bölgesi değişince ortada daha rahat oynamış. bensadece ilk yarısını izlemiştim şuan ikinci yarıya bakıyorum biraz

Gören de içten içe inanmıyor sanacak kafanda düşünüyorsun Remy olsa nasıl olur diye
Evet elbette düsünüyorum müthis olur diye. Düsünmek ve inanmak fakat farkli, bunu sana anlatmaya gerek yok diye düsünüyorum cünkü sende biliyorsun.

Denizli cok net konustu. Uzatmaya gerek yok, Tugman diye adamlara da prim vermeye de gerek yok.

Evet elbette düsünüyorum müthis olur diye. Düsünmek ve inanmak fakat farkli, bunu sana anlatmaya gerek yok diye düsünüyorum cünkü sende biliyorsun.

Denizli cok net konustu. Uzatmaya gerek yok, Tugman diye adamlara da prim vermeye de gerek yok.
Bana kalsa yönetim Linnesi de alamazdı valla ben hiç bir şeye inanmam :D

Ama Denizlinin 25 yaş altı söylemi boş olası bir fırsat transferine kim hayır der?

Loïc Rémy
‏@oleeeyoleeey

10 sn.11 saniye önce

Bu akşam yönetime yakın bir arkadaştan aldığım bilgiye göre göre Remy müspet ivme kazanmıs durumda..

Loïc Rémy
‏@oleeeyoleeey

şimdi1 dakika önce

Remy transferi için Chelsea ile her konuda anlaşma sağlandı. Oyuncu da Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Loïc Rémy
‏@oleeeyoleeey

şimdi1 dakika önce

Kap açıklaması için saatler saydığımızı söyleyebilirim. Hayırlısı olsun..

Lannn

burayı okuyup yazmıs

aynen ilk yarı bildiğin adam yerine koymadılar çok kayıptı pisano daha parlıyordu demekki 2.yarı bölgesi değişince ortada daha rahat oynamış. bensadece ilk yarısını izlemiştim şuan ikinci yarıya bakıyorum biraz

Valencia çıktıktan sonraki kısma bak gayet iyi oynuyor yardımcı forvet gibi.

yani simdi burda mustafa denizliyemi inanalim yoksa burda bir renkdasin duyumunami inanalim soru bu ve benim icin cevabida belli tabiki mustafa denizliye inanicam.

Yine zeka fışkırıyor

Arkadaşlar anlıyorum sizleri de, en başta belirttim zaten yeni bir gelişme diye, son dakikada diyebiliriz, kaynağım da ben de çok iyi biliyoruz Denizli'nin açıklamalarını. Kaldı ki 20-22 yaş aralığı oyuncular zaten gelecekmiş.

Remy'yi Drogba gibi düşünün, bir fırsat transferi. Genç oyuncularada zaten öyle az bonservis bedelleri biçilmiyor, zor transferler oluyor. Denizli'de açıklamış zaten zor oluyor diye.

Neyse teşekkür ederim bana söylenenleri kaynak belirterek paylaştım sizlerle.

İlerde görürüz ne olacağını.

Bana kalsa yönetim Linnesi de alamazdı valla ben hiç bir şeye inanmam :D

Ama Denizlinin 25 yaş altı söylemi boş olası bir fırsat transferine kim hayır der?
15 gün kaldi. Isimler netlesmis ki Denizli sayi ve nerdeyse gün veriyor. Yani Remy gecmis günler düsünülmüs olabilir, belki ret cevabi geldi. Ama Denizli'nin transfer konusunda dedigim gibi net konustugu icin mantiken Remy'nin firsat olarakta gelmesi mümkün degil.
Yani gelecek oyuncular ile son pazarliklar yapiliyor gibi konustu.

Acik kapi birakabilirdi, birakmadi.

Komikmiş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt