Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ula Yasin Fener'li Tugmal giderken Yasin kadar mal görmedim, ihrac edin su cocugu diyip gittiKimmis o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ula Yasin Fener'li Tugmal giderken Yasin kadar mal görmedim, ihrac edin su cocugu diyip gittiKimmis o.
Ah ulan ah bunlar klavyenin delikanlısı onun sulalesini seveyim ben.Bunlar klavye başında laf ederler ancak
Yasin'in ne mal olduğunu rakip takım taraftarı bile anlamış.Yalniz Fenerli Tugmal midir nedir giderken Yasin'e de lafi cakmisIhrac edin diyor hahahaha ne güldüm la
Yavaşbarbara da tipsiz olduğu için benzeşiyorlar.
Ah emrah ah ışte bile cigerim yanıyor bak Allahima kitabima diyom biraz delikanliysa bulur beni onu vurup atmazsam serefsizim ne yapalım gevşek ne yapcan mahallede okulda etrafta delikanlıyım diye geziyordur şimdi mutludur seni benzin döküp yakarım benzin gevşek seni.
Aydın sende ki bu mülayimlik ne la heran patlıcakmıs gibi
Küfür etti, nasil 11 puan fark attik yazip 10 puana degistirdi. Yasin Simsek gibi mal görmedim, ihrac edin dedi, sövdü sövdü ve ihrac yedi.
Ağa konuyu dağıtın kuran carpsin elim ayağım tiyriyo yemin ederim bişey yapamiyom ya stres yaptım yazarken bile düşünerek yazıyorum benim adım soyadim gerçek delikanliysa bulsun beni kac masa numaramı yazıp ara beni dicektimde yurekmi var lan bunlardaMert sakin ol. Değmez bu şerefsiz pezevenkler için. Boşver.
Arkamdan konusmayin please.Küfür etti, nasil 11 puan fark attik yazip 10 puana degistirdi. Yasin Simsek gibi mal görmedim, ihrac edin dedi, sövdü sövdü ve ihrac yedi.