Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Guarin i alalımMendy de olur şaka bi yana ama Famara gelirse var yaa offf Nonda Drogba etkisi yaratır
nonda ile drogbayı aynı cümlede yazan dünyadaki ilk insansın tebrik ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guarin i alalımMendy de olur şaka bi yana ama Famara gelirse var yaa offf Nonda Drogba etkisi yaratır
gol atamaz mı diyorsun renkdaş, 3m çok para değil yarın gelsin başlasın.Hamit gibi rızkını kazansın.
Buraklara selçuklara real madrid maaşları verirsek tabi öyle sanarlar![]()
8 milyon e benitezi alacak paran varda, carilloyu yıllık 3 milyon e ikna edecek gücün mü yok, Al sana ip as kurtul kendini dursunDD
8 milyon e benitezi alacak paran varda, carilloyu yıllık 3 milyon e ikna edecek gücün mü yok, Al sana ip as kurtul kendini dursunDD
Chedjou yeteneksiz o yüzden gol bile atıyoDoğru Chedjou gibi yeteneksiz herifler o parayı alırsa adamda zengin zanneder
Chedjou yeteneksiz o yüzden gol bile atıyo
ikisini de çok severdim hey gidi günlernonda ile drogbayı aynı cümlede yazan dünyadaki ilk insansın tebrik ediyorum
ne zaman çıkmaz ayın son çarşambası mı elini kafasına götüren kralBurakta atıyor o zaman hakediyor parayı
gol atamaz mı diyorsun renkdaş, 3m çok para değil yarın gelsin başlasın.Hamit gibi rızkını kazansın.
Burakta atıyor o zaman hakediyor parayı
ne zaman çıkmaz ayın son çarşambası mı elini kafasına götüren kral