Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Famara'ya hayran kalmis forumda.Valla ne yalan soyleyim bende hayran kaldim tam ihtiyacimiz olan topcu?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Famara'ya hayran kalmis forumda.Valla ne yalan soyleyim bende hayran kaldim tam ihtiyacimiz olan topcu������

hay benim canııım :D kesinlikle katılıyorum doumbia tarzı var adamda genç ve atletik.. aynı zamanda zekasını da kullanıyo keşke gelse

Famarada burak ışıgı gördüm gelsin

famara nerden cikti simdi ? 1-2 sey likeladimi diye ?

Damiao da likelamis meunier de

Bazilari ceza almak icin can atiyor. Sahte duyum verince eline ceza dan baska birsey gecmez..

hay benim canııım :D kesinlikle katılıyorum doumbia tarzı var adamda genç ve atletik.. aynı zamanda zekasını da kullanıyo keşke gelse
Bence hemen bi twit calismasi yapalim belki bu sefer ise yarar poldi transferinde oldugu gibi?

famara nerden cikti simdi ? 1-2 sey likeladimi diye ?

Damiao da likelamis meunier de

bu adam söylemişti teklif yaptık reddedildi diye

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 3 dk.3 dakika önce
@unemployed1990 Ekstra birsey duymadim ama ilgilendigimizi biliyor, normal heyecanlanmasi.

Famara iyi futbolcu belli olyor. Hem fizikli hem de atletik.Top saklayabiliyor.Ama Sochaux'un oyuncusu şu an kiralık Clermont'ta hem Clermontla hem de Sochaux ile anlaşacaksın.Clermont ilk 3'te bırakacaklarını sanmıyorum.Şimdi çok zor. Sezon sonu olabilir bence.

Famarada burak ışıgı gördüm gelsin

20121227205124709.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt