Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan alma ihtimalimiz yüksek olan 3 futbolcu olan damiao, farmara ve benitez ne yazıkki Buraktan kötü oyuncular. Yani Burağı kesemeyecek futbolcular.

Bize Remy, Adebayor veya Papiss Cisse lazımdı.
Burda Podolski de beğenilmedi Sneijder formsuz dendi Drogba gözden düştü dendi o yüzden takılmamak lazım isime maliyet de önemli kriter şu an

haha.ben sana bir tane youtube dan burak videosu hazırlasam la bunu alalım kaç paraysa dersin.dediğim gibi burağı yedeklemek için düşünüyorlardır eğer famara gelecekse.neyse gelince görürsün burak mı oynar famara mı
Ahmet Bey, Famara yedek peki.Damiao kötü peki . Biz kimi alalım ? Kimi istersiniz? Adamlar GENÇ alacak, yani kariyerli biri olmayacak. Peki bu durumda kimi beğenelim ? Videoda izleyecekler tabi, burada biri gelip ben Fransa 2. ligini ya da Arjantin ligini çok izliyorum ve bunlar çok iyi dese sadece saflar inanır.Videodan başka çaremi var , kariyeri olmayan GENÇ futbolcular için . Yanlış anlamayın beğenip beğenmemenize karışamam , ben video mevzusuna açıklık getirmek istedim.

deniyor inş olur

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 15 sn.15 saniye önce
Medyaya düşmüş haberim yoktu.Oyuncu Famara teklif 4 milyon€ pazarlik sürüyor

buraktan futbol anlamında kötü insanlık anlamında karaktersiz bir adam çok nadir bulunur epey bir aramak gerek

hiçbir özelligi olmayan futbolcu diye tarif etsen bu kazmayı söylersin anında

bizde forvet filan yok kweake rodellega filan dahi gelse bunu dahada iyi görürüz

Galatasarayli biri diyorsa dogrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt