Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de ilk sizin gibi kızdım bu duruma lakin yapacak bir şey yok, genç alacaklar ve benim de gözlemlediğim kadarıyla adı geçenlerden daha BİZİM İHTİYACIMIZ olan bu Famara , tanımıyorum herkes gibi. İyi kötü de demiyorum sadece aradığımız tip olduğunu söylüyorum. Fizik ve tekniğiyle oynayacak biri lazım bize. Damiao'yu kötülemişsiniz doğrudur son 2 senedir yatıyor ama Milik de daha birçok şeyi başarabilmiş bir oyuncu değil bence henüz. Austin'i izlemedim, yorum yapmam ama istatistik olarak baktığım da Premier Lig için iyi rakamlar tutturmuş . Onu da biz alamayız. Neyse biri gelsin de artık sıkıldık , hep konuşuyoruz ama olan biten yok.
bugün yarın forvet Kap gelmeli bence rahatlamak lazım herkesin üstünde Stres var Tanju çolak bile bunalıma girmiş forvet yok forvett diye açıklama yapmış

Getirdiler yine bır Çömez. Ne kadarda 2013-2014 devre arasına benziyo. Farmaraymis. Benitezmis. Lazioya karşı bunlar oynayacak ya.

Burak denen salatalık ağası uzulmesin diye genç Çömez getiriyorlar biliyorum. Çok uzulecegiz.

famara veya herhangi biri buraktan kötü diyenler yarın burak gol atınca toprak altından çıkıp hralll kapakları taktı deyip anıracak olan 2yüzlü galatasaraylılardır

Famara'yi Google'a yazinca deniz kumsal resimleri cikiyor. Adam harbi yasiyor mu bari?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Arkadaşlar burada bazı isimler ıçin Burak ı kesemez filan demişler ben buna su manada katılmıyorum.Bahsettiğimiz hoca Mustafa Denizli,bu adam kimseye eyvallah etmez tonla örneği var hoca gelen oyuncuyu beğenirse yaşına filan bakmaz oynatır arıza da çıkaran olursa kadro dışı bile bırakır.Hocanın görevi kabul etmesindeki tek sebep de kadroda yapacağı operasyonu yönetimin kabul etmesi bence...

Semihi de kesmez bu adam bu sene ölmezsek daha da birşey olmaz bize

yalnız şöylede bir gerçek var staddaki o satılmış ultralar buraktan destegini kesmedigi sürece burak 35ine kadar bizden gitmez

Famara'nın bugün maçı vardı ölçü oluşturacak bir maç olmasa da izleyelim 21.00'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt