Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
arjantin bebesinden ben de kıllanıyorum ama umarım yanılırım ve iyi çıkar.
Çıkmaz. 22 yaşında tecrübe edindirdiler bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arjantin bebesinden ben de kıllanıyorum ama umarım yanılırım ve iyi çıkar.
bugün yarın forvet Kap gelmeli bence rahatlamak lazım herkesin üstünde Stres var Tanju çolak bile bunalıma girmiş forvet yok forvett diye açıklama yapmışBen de ilk sizin gibi kızdım bu duruma lakin yapacak bir şey yok, genç alacaklar ve benim de gözlemlediğim kadarıyla adı geçenlerden daha BİZİM İHTİYACIMIZ olan bu Famara , tanımıyorum herkes gibi. İyi kötü de demiyorum sadece aradığımız tip olduğunu söylüyorum. Fizik ve tekniğiyle oynayacak biri lazım bize. Damiao'yu kötülemişsiniz doğrudur son 2 senedir yatıyor ama Milik de daha birçok şeyi başarabilmiş bir oyuncu değil bence henüz. Austin'i izlemedim, yorum yapmam ama istatistik olarak baktığım da Premier Lig için iyi rakamlar tutturmuş . Onu da biz alamayız. Neyse biri gelsin de artık sıkıldık , hep konuşuyoruz ama olan biten yok.
Onu bir yerden de duymuş olabilir ki bence duymuştur. Ondan önce en az 2 3 kişi ,2 milyon rakamını verdi zaten.Galatasaraylı Biri @ya1905gs 13 Oca
Linnes transferini 2 milyon € bitiren @isbecer ayrica tebrik etmek gerekir
bunu önden söylemişti daha rakamlar açıklanmadan
Burak yılmaz kim Famaradamı oynuyoFamara Buraktan kötüymüş. Yok anca yedek olurmuş. He canim he. Buraktan daha kötü topçu dünyada 1 tane var O da Umut Bulut. O hangisi iyi tartişilir.![]()
Yasin abi kolpa haber yapmaz renktas . Rakamda dogruOnu bir yerden de duymuş olabilir ki bence duymuştur. Ondan önce en az 2 3 kişi ,2 milyon rakamını verdi zaten.
Famarayi izleyip analiz eden bir baba yigit yok mu
1905
bunu mu demek istemiştiniz Famara DiedhiouFamara'yi Google'a yazinca deniz kumsal resimleri cikiyor. Adam harbi yasiyor mu bari?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Zaten gazetede de çıktı 4 milyon verdiğimiz, yalan değil haber de mesele şu , gazetede de kabul etmedi diyorlar. Biz daha fazlasını da vermeyiz.En fazla 5 o da belki.Yasin abi kolpa haber yapmaz renktas . Rakamda dogru
1905
yalnız şöylede bir gerçek var staddaki o satılmış ultralar buraktan destegini kesmedigi sürece burak 35ine kadar bizden gitmez