Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana videolarda Famara'yı çok beğendim...

Damiao gibi kıçını döndüremeyen Brezilya köylüsü geleceğine , Fransa liginden adam gelsin...

Ya bu yirmili yaşlara hadi bir nebze kabulüm de , şu 18 yaş mevzusuna acayip gıcığım. Sanki 18 yaşındaki adamı geliştirecek ortam var şu an.3 maç kötü oynasın ıslıklanacak , ne 18 yaşa taktılar anlamıyorum zaten.

Renktaşlar Famara için ciddi bir gelişme veya haber var mı hiç?

Yoksa temenni mi?

Yalnız bu arjantinli veledin fm verileri de gayet iyiymiş. biz burada bi halta benzetemedik ama adamda cevher olabilir.

Yalnız bu arjantinli veledin fm verileri de gayet iyiymiş. biz burada bi halta benzetemedik ama adamda cevher olabilir.

2 full maçını atlayarak da olsa izledim. Oyun görüşü , pas tercihleri , dribbling , çalım var. Defansa katkısıda yeterli.

Ama bizim Sinan gibi devamlılık yok gibi. Oyun içinde kayboluyor ama bu düzelecek bir olay.

Ya herro ya merro olayı...

2 full maçını atlayarak da olsa izledim. Oyun görüşü , pas tercihleri , dribbling , çalım var. Defansa katkısıda yeterli.

Ama bizim Sinan gibi devamlılık yok gibi. Oyun içinde kayboluyor ama bu düzelecek bir olay.

Ya herro ya merro olayı...
Öğle biri de , dün izledim ve çalım yok demişti. Siz kimi izliyorsunuz anlamadım doğrusu :D

Famaraylan benitez gelse mutlu olur musunuz renkdaslarim?

Linnes-ched-denayer-carole
Donk-?
Sino
Poldi-famara-benitez

90 dk full maçını izledim youtubede

Adam akıyor. Tek başına hücumu yönlendiriyor.

En önemli özellikleri :

Tek top
Hucumda pozısyon alma
Cok kolay adam geçme
Cabuk surtlenme
Vizyonlu paslar atma

En buyuk eksiği defansa pek yardım edemiyor. Onun dısında hücumu senlendırır bızım kazmalarla top dıye oynar.

Öğle biri de , dün izledim ve çalım yok demişti. Siz kimi izliyorsunuz anlamadım doğrusu :D

Çalım yeteneği var hocam. Ama her maç çalım atacak diye bir şey yol futbolda. Yeri geliyor Messi ve Ronaldo bile bazı maçlarda çalım bile atmıyor.

Bir golünde ceza sahasında 3 kişiyi çalımlayıp gol atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt