- 6 Eylül 2014
- 95.605
- 66.041
- 4.608
Fransa 2. Lıgı ıcın ıyı para 3m euro
O paraya 6 tane famara bulur onlar sıkıntı yok
Kıralık alan takıma bıraz para yedirmek lazım
Salzburg Sane'yi 4 milyon euroya almişti sanirim Metz'den. Bu da en fazla o eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa 2. Lıgı ıcın ıyı para 3m euro
O paraya 6 tane famara bulur onlar sıkıntı yok
Kıralık alan takıma bıraz para yedirmek lazım
bu kara fatma iyi topcuya benziyo![]()
Yerli sevici Levent Tüzemen bile Umut ve Burak'ı gömmüş...
Güzel![]()
Tüzemen önüne geleni gömer de kazmaları sık sık gömse yorumculuk yaptırmaz fener medyası.
Vallahi Volkan kardeşim, ben bu adama o kadar ön yargılı değilim sadece makul ücret olursa gelsin diyorum.Bazıları adamı amatör topçu yaptı , ben de videosuna bile bakmadım bu yüzden.Çalım yeteneği var hocam. Ama her maç çalım atacak diye bir şey yol futbolda. Yeri geliyor Messi ve Ronaldo bile bazı maçlarda çalım bile atmıyor.
Bir golünde ceza sahasında 3 kişiyi çalımlayıp gol atıyor.
Salzburg Sane'yi 4 milyon euroya almişti sanirim Metz'den. Bu da en fazla o eder.
Hadi Allah aşkına bir forvet be bi forvet fazla birşey istemiyoruz bu seneki transfer nobetlerinde ne yıprandık be kardeşim.
Şems kardeşimizde de tam sevenlerin derneğini kurduğu bi canlı tipi var ama neyse. Maşallah diyelim nazar değmesin.
Şems kardeşimizde de tam sevenlerin derneğini kurduğu bi canlı tipi var ama neyse. Maşallah diyelim nazar değmesin.
Unutulmayacak bu resim.
2015-2016 kadroları yazın da bı şenlenelim