Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dün Remy'i söyleyen kişi kuş çıkmış, hadi yeni arkadaşlar kanabilir de orda eski üyeler ve adminler vardı. Kaç yıldır forumdasınız hiç mi birşey öğrenmediniz. Ben görür görmez bunları dedim bir daha kanmayın böylelerine.
Suç adminlerin. Eskiden güvenilir kişiler kaynağını adminlere söyler sonra durumunu açıklardı..

Fernandao'nun bile fark yarattigi yerde videolardan izledigim Famara kucak dansi yaptirir fizigi ile...

Drogba gibi oyun stili var.

rcpaydn geldi arkadaşlar transfer duyumu isteyen rdaşım var mı

Leicester have made a £6m bid for Ghana international Daniel Amartey, who plays for FC Copenhagen. (The Telegraph)

Amartey de gidici

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

#Independiente have rejected #Galatasaray's offer for #Benitez. They want €6m for him.

Tahminim 10 mln euromuz kaldı bunun 6 sını forvete 4 ünü kanata aktarcaklar

Giray Bulak: Trabzonspor’u şampiyon yapabilirim ama istemiyorum. Trabzonspor’a yabancı hoca getirsinler.

Sisto ile Benitezin takımlarını değiştirin burda Beniteze gömen insanların çoğu Sistoya gömmeye başlayııp Benitezi övecek.

Sisto ile Benitezin takımlarını değiştirin burda Beniteze gömen insanların çoğu Sistoya gömmeye başlayııp Benitezi övecek.

Katiliyorum. Sisto ama genel olarak daha potansiyelli ama herkesin yanip bittigi Castilli icin gecerli. Castillo, Arjantin'de oynasaydi bu fizikle ne ancak dayak yer yorumlari olurdu...

Ayrica Benitez'i istemeyenler , muhtemelen Benitez'in alternatifini duyunca Benitez diye dua etmeye baslar :D

Benden size soylemesi. 3. alternatifler kim acaba :oley:

Benitezle oyalıyorlar bizi bence başka bir isim gelecek

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Independienteden Noray Akış:Galatasaraylı yöneticiler beniztezi pazartesi satın alacak.

Acaba hafta sonu açıklanacak olan kim.
Bekliyoruz.

Benitez işallah tutarda 4-5 sene o bölgeye oyuncu aramayız

Espn kaynak bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt