Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Famara stili Adebayora benzemiyormu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayan mı bu ?
Futboliçe @Gozdelinho_ 13 dk.13 dakika önce
Kendimi biraz da Fatma Girik'in hırçınlığına benzetiyorum![]()
![]()
[/COLOR]
ULANN UMUDD
Futboliçe @Gozdelinho_ 13 dk.13 dakika önce
Kendimi biraz da Fatma Girik'in hırçınlığına benzetiyorum![]()
![]()
[/COLOR]
ULANN UMUDD
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Koca GS ilk yarıyı birinden 10 diğerinden 11 puan geride kapatmış.
Forvetleri takıma en az katkı yapan takım GS !! 18 takım arasında en kötü biziz!!
Bu duruma ilave olarak en golcümüz Podolski sakat oynayamayacak.
Forvet Burak sakat yine zorla oynatılacak. Sneijder aynı şekilde.
Yarın maçımız var.
Hala golcü alınmamış. Şimdi uarın puan kaybedersek nolucak, denizli mi suçlu olacak ? Yoksa yaz başından beri forvet alamayan dursun mu suçlu olacak ?
yazık koca GS ın haline bak!!!![]()
Mancini > Prandelli > Fatih Terim > Hamza
Sahibisi
![]()
Yilmaz morgule benzettim ilk iyice bozdu herif dedim kendi kendimetipe bak tövbe estağfurullah
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Fatih isbeceren gitmisti sanirim arjantine normaldir yani ama iyikide olmamışGalatasaray ile yapılan görüşme pozitif geçmedi. Benitez Independiente'de kalıyor. (Hernan Sisto/ESPN)
Galatasaray ile yapılan görüşme pozitif geçmedi. Benitez Independiente'de kalıyor. (Hernan Sisto/ESPN)
Galatasaray ile yapılan görüşme pozitif geçmedi. Benitez Independiente'de kalıyor. (Hernan Sisto/ESPN)
Mancini > Prandelli > Fatih Terim > Hamza
Bu Dursun netti hocam sana kan davalı falan mısınız?
scarlett mi bu .dSahibisi
![]()
ne etsin daha ? Adam takımı geldiğinden beri küçültme derdinde.
Koca GS sponsoru en geç bulan takım oldu. Basketbol tarihimizdeki en büyük sponsorluk anlaşması dedi 3 milyonluk çıktı.
Harunla atışıp rezi oldu. Kevini alamadı , meloyu son gün 3 milyonu görünce yolladı.
hamza çapsızı bile tüm yaz forvet istedi almadı.
GS ligi birinden 10 diğerinden 11 puanla geride kapadı.
herif konuşmasını bile beceremiyor.
kardeşini floryanın tepesine getirdi.
pazartesi salı dedi.
ilk işimiz çatıyı kapatmak dedi,dedi, dedi, dedi hep hikaye!!
tüm bunları 3 ayda başardı!!![]()