Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benitez futbol olarak yeterli olgunluğa ulaşmamış gibi geldi bana, daha çok bi a2 takım oyuncusu izlenimi aldım halbuki 21 yaşında futbolunun belli bi olgunluğa kavuşması gerek ama sahada 17-18 yaşında bi genç yetenek gibi duruyor. bence çok riskli bi transfer, heleki konuşulan paralar verilecekse çok yanlış yaparız bence. iyi bi fiyata alınıp denenirse ona kimse bişey demez

• ​
  • Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 13 dk.13 dakika önce
    Kendimi biraz da Fatma Girik'in hırçınlığına benzetiyorum
    1f644.png

CYx6nimUkAQQlAJ.jpg

​

[/COLOR]

:D ULANN UMUDD
Kezban

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Famara ve carillo gelsin.benitez tam kumar transfer olur.zaten paramız yok olan parayı da akıllı kullanmak lazım.hatalı transfer yapma lüksümüz yok.

Famara da damiyoda iş yapar evdekiler umutla burak abi çağırın gelsin şunlardan kurtulmak lazım ya

benitez futbol olarak yeterli olgunluğa ulaşmamış gibi geldi bana, daha çok bi a2 takım oyuncusu izlenimi aldım halbuki 21 yaşında futbolunun belli bi olgunluğa kavuşması gerek ama sahada 17-18 yaşında bi genç yetenek gibi duruyor. bence çok riskli bi transfer, heleki konuşulan paralar verilecekse çok yanlış yaparız bence. iyi bi fiyata alınıp denenirse ona kimse bişey demez

Benitez iyi oyuncu olabilir belki ama aradığımız oyuncumu bunu sorgulamak lazım

Beniteze 5 ile 8 milyon euro arasi para bayılan haindir,komisyoncudur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne benitezi lan Famarayı al brumayı çağır birde carillo bitti

Migue Riglos/MonarquiaRoja: "Anlaşma sağlanamadı. Benitez bir süre daha Independiente'de devam edecek."

Juan Ignacio/ConEstiloRojo: "Galatasaray, Independiente'nin kabul etmeyeceği bir rakam önerdi. Şu anda görüşmeler durdu." (via @Hsyncitak)

Kaynak Aslanews

Carrillo ve Remy alınsın transfer dönemi kapatalım

Benitez gibi tanılmayan isimlere milyonlarca dolar harcayarak 2 sezon önceki devre arasi transfer dönemini yaşarız

bunlar yine kimseyi alamiycak panic transferi yapmaya calisirken de eline yuzune bulastircak anlasilan.

Benitez iyi oyuncu olabilir belki ama aradığımız oyuncumu bunu sorgulamak lazım
aradığımız oyuncu da değil ayrıca solkanattan çok yardmıcı forvet ve 10 numara bölgesinde daha aktif gibi geldi bana. ama bana sorsan o bölgeler için bile transfer etmem eminim ondan daha fazla ışık veren genç yetenekler kolayca bulunabilir ama bulmasını bilmek gerek, bizim scout ekibine zerre güvenim yok. o yüzden bence benitez gibi kumar transferlere hiç gerek yok bugüne kadar böyle transferler yüzünden sokağa attığımız paranın haddi hesabı yok.

deniyor inş olur

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 15 sn.15 saniye önce
Medyaya düşmüş haberim yoktu.Oyuncu Famara teklif 4 milyon€ pazarlik sürüyor
takimin toplam degeri 4 milyon euro degil birde teklif edilen 4 milyon euroyumu begenmemisler :D :D :D Clermont
16 Mehdi Jeannin
4 Cedric Avinel
17 Karim Djellabi
6 Eugene Ekobo
7 Farid Boulaya
22 Brandon Agounon
23 Adrien Hunou
24 Michel Espinosa
34 Julien Laporte
18 Famara Diedhiou
21 Remy Dugimont
İlk 11 Değeri : 3.900.000 EUR

Yarını bekleyelim bakalım ne olacak.
Yanlız sezon ortası olduğu için oyuncular gerçek maliyetinin çok üzerinde

Ne yazık ki.
Yazın yapmadığımız hamleler yüzünden büyük sıkıntı içerisindeyiz.
Abv şerefsizoğlu amza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt