Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu famara bize yaramaz,30 dakika izledim belki yeterli degil ama olumlu tek tarafi fizigi ve hava toplarina iyi cikiyor,top kontrolü ve topla adam gecme nerdeyse yok.... tek top oynuyor geci bu haliyle bile umut ve buraktan faydali olur ama nokta transfer olmaz bence yani ancak iyi bir forvetin yedegi olur yada son dakikalarda uzun topla rakip sahaya oyunu yikarak faydali olur...

Chelsea set to decide on future of Ghana winger Christian Atsu after Hamburg, Levante and Galatasaray loan bids.

Atsu katkı sağlar

Sağ kanat sorunumuz çözülür

Sadece sol ayağını kullanması biraz sorun olabilir yalnız

bu famara bize yaramaz,30 dakika izledim belki yeterli degil ama olumlu tek tarafi fizigi ve hava toplarina iyi cikiyor,top kontrolü ve topla adam gecme nerdeyse yok.... tek top oynuyor geci bu haliyle bile umut ve buraktan faydali olur ama nokta transfer olmaz bence yani ancak iyi bir forvetin yedegi olur yada son dakikalarda uzun topla rakip sahaya oyunu yikarak faydali olur...

Bundan sonra benim gözetimim altındasın dikkat et hareketlerine

Son düzenleme:
Loic Remy birader. Loic remy. Diğerlerinin canı cehenneme.

Ben de devre arası daha iyisini zor buluruz diye düşünüyorum. Yani gider denizlinin dediği 18-20 yasındaki forveti de alırsı ama n Remy i de alırsın. Sonra burak ergen triplerindemiymis, umutun morali mi bozukmus umrunda olmaz.

ama yok illa burak oynaycak !! :(

Carillo sag kanatta ve gizli forvet gıbı geldı bana.

Poldı gibi yanı tam aradıgımız adam. Tek forvetre azman alırsak, kanada gizli forvet bıtırıcı bır kanat Forvet alırsak taktik anlamda aşırı verimli bır kadro olur.

İnşallah carillo gelır. Forvete de kemık kıran bırı şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt