Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamda bu kadar ne var acaba

SARI KIRMIZI ‏@SARIKIRMIZINEWS 27 sn.28 saniye önce
Galatasaray, Benitez için teklifini 6,5 milyona yükseltmiş ve Pazar gününe kadar süre vermiş.

bu adamda bu kadar ne var acaba

SARI KIRMIZI ‏@SARIKIRMIZINEWS 27 sn.28 saniye önce
Galatasaray, Benitez için teklifini 6,5 milyona yükseltmiş ve Pazar gününe kadar süre vermiş.
Akillanmaz bunlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sochaux
30 Demba Camara
4 Adolphe Teikeu
27 Pierre Gibaud
6 Jeando Fuchs
21 Marco Ilaimaharitra
22 Florian Tardieu
24 Thomas Guerbert
25 Julien Faussurier
11 Raphael Caceres
18 Sekou Cisse
35 Thomas Robinet
İlk 11 Değeri : 6.650.000 EUR buda bonservisin sahibi takimin degeri :D :D :D

Şunlardan herhangı birilerını Toplayip bızım selçuk burak semih yerıne yerleştirsek takım lıgde fark atar.

Harbı bu Fransa ligi hem cevher hemde cok ucuz

Yalçın Dümer geldi aklima efsane duyumcu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

famara 1.92 mt.

hedefe yaklasiyoruz

Konstantinos_Mitroglou.jpg

bu sana yeter

yani o ligde 20 asist 10 gol atsa bile ben şüpheyle bakarım 6,5m euro ki videolarda o kadar iyi değil
Komisyonun dibine vurcaklar anlasilan.Donk transferide gereksiz bi sekilde pahaliya patladi bize zaten

kimlerin gelecegini cidden merak ediyorum umarim hajrovic, ontivero gibi cöpleri toplamazlar yine

ona 3,5 buna 2,5 derken milyon dolarlar gidiyor.

onlarin yerine al 1 tane adam akilli topcu.

5 milyon euro versen Lisbon'a Carillo'yu seve seve bırakır.Ama yok illa çöp alcaz

Kanat transferini bilmem ama forvet şart oğlu şart.Kimi alsalar zaten kalitemiz yükselecek.Kanat tercihinde ise hakikaten soru işareti bırakmayacak biri alınmalı ki, sene sonu aynı bölgeye transfer gerekmesin.Ha, öyle bir adam bulamıyorlarsa da transfer yapmasınlar.

Kulübün harcadığı her kuruş geleceğin parası zaten.Boşa atacak tek kurşunumuz yok.

famara yı 1 e de verseler şahsen gereksiz transfer.anadolu topçusu bildiğin.eskiden bizde oynayan marcio vardı tarzı ona benzetiyorum ben hep.oyun içinde etkinliği yok denecek kadar az bir adam.fransa lig 2 de atıyor ama burda atarmı kestirmek güç işte.umarım ki balon haberdir.

Carillo denen elemanı 5m euro ver gel ne ugrasıyosun elin bebeleriyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt