Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar artik bu asilsiz sacma kus,karga suclamalarinizdan gercekten, rahatsiz oldum..ben artik foruma misafir olarak katilicam üyeligimide dondurucam..herkese hayirli geceler..inanmayan bazi arkadaslar istiyorlarsa twiter hesabima bakabilir...
BerkantGökce
@10_melo_10
Kendi adıma pardon kardeş hakkını helal et. Yalnız yine tvitte bile küfretmişsin artık seni de olduğun gibi sevicez.

Yasak henuz gelmedi. Bidaki yaz donemi basliyor.
O zaman belli olmaz ama yinede sanmıyorum

Şöyle adamımız olsa stat full çeker ve gerçekten oyun olarak canlanırız top taşıyan adamımız yok
Ve benitez saçmasıyla aynı para tutar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz geç yazdılar ama

Sporcope ‏@sporcope 43 sn.44 saniye önce
SON DAKİKA: Galatasaray Martin Benitez için 6,5 milyon euro'ya kadar çıktı. Independiente yönetimi 8 milyon euro istiyor. Pazarlık sürüyor

ali naci küçük ‏@nkucukk 9 dk.9 dakika önce
Forvet de gelecek kanat da sürprize inanın ifadesinde iki büyük anlam var1-Burak Yılmaz'ı izleyin2-Mustafa Denizli farkını!:)Görüşürüz

Ne demeye çalıştı bu anlayan var mı ?

Bu Burağa kalırsak gene veya rasgele biri gelirse küfür rekoru kırarım burda

Burak kanat oynayacak mı demek istemis. Surpriz bu mu. Icinde Burak gecen butun surprizler benim için kötüdür

Ergin hocam zamaninda çok koymuş buna
00d0bc74f0dc87a91ca771e9bb6cd2f0.jpg

O zaman belli olmaz ama yinede sanmıyorum

Şöyle adamımız olsa stat full çeker ve gerçekten oyun olarak canlanırız top taşıyan adamımız yok
Ve benitez saçmasıyla aynı para tutar

O daha mumkun degil, Ben Arfa bilerek Fransa ya gidip siradan bir kulube imza atti, hem kendisini toparlamasi icin hemde EURO 2016 Fransa aday kadrosuna girebilmesi icin. Deschamps simdi bunu her hafta izliyor ve aday kadroya alabilirim demis. O yuzden Ben Arfa yi suanda kimse alamaz. Sezon sonu olabilir tabi ama suanki performansi ile bu yolun sonu Turkiye olmaz. Newcastle deyken alinmaliydi.

biraz geç yazdılar ama

Sporcope ‏@sporcope 43 sn.44 saniye önce
SON DAKİKA: Galatasaray Martin Benitez için 6,5 milyon euro'ya kadar çıktı. Independiente yönetimi 8 milyon euro istiyor. Pazarlık sürüyor

Boşa gider. Potansiyeli olsa bile bonservisinin altında ezilir bu çocuk. 6.5 bile çok. Umarım böyle bir aptallık yapmazlar

burak kanat oynucak mı diyor anlamadım

Yok aga mesaj açık ve net. Bu gerizekalının mantığı şu Denizli Burağı hazırlıyor Burak öyle bir dönüş yapacak ki yeni transfer olacak. İdareten sayısal bi forvet alır bunlar sadece bakın görün. Allah kahretsin ya. Lan kimler geldi geçti şu lanet herifi yollayamadık bi türlü. Kene gibi yapıştı

Bırakın toparlayıp forma girmesi benim galatasarayda forma giyip başarılı olmamdan daha az ihtimal.

Burak bitik , fizik olarak değil karakter olarak.

Hani bazı insanlar vardır ya müthiş azim taşırlar dipten çıkıp gelirler what a comeback dersin.

Burak i görünce anca gene m ofsayt diyoruz.

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

O daha mumkun degil, Ben Arfa bilerek Fransa ya gidip siradan bir kulube imza atti, hem kendisini toparlamasi icin hemde EURO 2016 Fransa aday kadrosuna girebilmesi icin. Deschamps simdi bunu her hafta izliyor ve aday kadroya alabilirim demis. O yuzden Ben Arfa yi suanda kimse alamaz. Sezon sonu olabilir tabi ama suanki performansi ile bu yolun sonu Turkiye olmaz. Newcastle deyken alinmaliydi.
O mantıklı tabiki valbuena nın yerine oynar

Ama bence biraz ikna ile gelebilir

Burak ve kanat ben ve rihanna

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok aga mesaj açık ve net. Bu gerizekalının mantığı şu Denizli Burağı hazırlıyor Burak öyle bir dönüş yapacak ki yeni transfer olacak. İdareten sayısal bi forvet alır bunlar sadece bakın görün. Allah kahretsin ya. Lan kimler geldi geçti şu lanet herifi yollayamadık bi türlü. Kene gibi yapıştı
Sabri sene değil generasyon eskitmis daha yeni adam gibi sağ bek alabiliyoruz , burak birkaç sene daha kan emmeye devam eder

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt