Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakiyorum da Benitez'i begenen kitle oldukca artmis. Ben daha ilk izledigimde dedim bu cocuk kesinlikle bos degil. Oyun zekasi falan yaşına gore cok ustun. Top daha gelmeden ne yapacagini biliyor. Calim , dribbling falan hersey var...

Ayrica belki bazilariniz on yargili veya gercekten begenmiyorsunuz ama ben acikcasi Denizli'nin futbol bilgisine guveniyorum.

Bence buyuk ihtimal bu is tamamdir. Ama benim aklim hala Famara'da kaldi. Drogba gibi oyun stili var. Var mi hakkinda gelisme renktaslar?

Son düzenleme:
bu gustavo ayı gibi la ama bildiğin kanattan top sürüyo,çalımlar falan..araya pas atıyo .biz almazsak başkası kapar.

en azindan bizim ilgilendigimiz oyuncular hep kaliteli gibi, Denizli iyi yolda bence

Hamza olsaydi Süper Lig den bütün cöpleri toplardik herhalde

en azindan bizim ilgilendigimiz oyuncular hep kaliteli gibi, Denizli iyi yolda bence

Hamza olsaydi Süper Lig den bütün cöpleri toplardik herhalde

Aynen budur. Millet Denizli'ye laf atiyor ama bu butce icinde en mantiklisi bu. Gidip bir oyuncuya eskisi gibi 8 m verecek paramiz yok artik. Zaten ben transfer cezasina geldi gozuyle bakiyorum :(

Yine son zamanlarda ontivero yu saymazsak iyi para verdiğimiz genç adamlardan patlamadık. Şeytanın bacağı kırılacak biyerde.

Onlar hep maalesef Unal baskan ve yonetiminin bok yemesi. Ister inanin ister inanmayin...
Takimi menajer transferleri ile doldurdu ve Mancini'de cokta cukumde hesabi ile sustu.

2013-2014 devre arasi calinan para rekordur bizim camiada. Dursun'u begenmem ama bu konuda suphem yok. Gercekten kulubun parasini yedirtmiyor. Oluculuk yaparak Poldi'yi 2.5 , Linnes'i 2 gibi gayet iyi rakamlara aldi. Aysal ise bedavaya alabilecegi Tarik'i 6 ay sonra 5m'a aldi...

Son düzenleme:
Onlar hep maalesef Unal baskan ve yonetiminin bok yemesi. Ister inanin ister inanmayin...
Takimi menajer transferleri ile doldurdu ve Mancini'de cokta cukumde hesabi ile sustu.

2013-2014 devre arasi calinan para rekordur bizim camiada. Dursun'u begenmem ama bu konuda suphem yok. Gercekten kulubun parasini yedirtmiyor. Oluculuk yaparak Poldi'yi 2.5 , Linnes'i 2 gibi gayet iyi rakamlara aldi. Unal ise bedavaya alabilecegi Tarik'i 6 ay sonra 5m'a aldi...

Ünal başkan zaten dedi ben anlamam futboldan diye. O karışmayacaktı o işlere adını kullanıp önümüzü açacaktı ama o koltuk yokmu adama neler yaptırıyor işte.

Dursunda para yedirmiyor bize kafayı yediriyor. Yokmu bunların arası bir başkan bize.

Bakiyorum da Benitez'i begenen kitle oldukca artmis. Ben daha ilk izledigimde dedim bu cocuk kesinlikle bos degil. Oyun zekasi falan yaşına gore cok ustun. Top daha gelmeden ne yapacagini biliyor. Calim , dribbling falan hersey var...

Ayrica belki bazilariniz on yargili veya gercekten begenmiyorsunuz ama ben acikcasi Denizli'nin futbol bilgisine guveniyorum.

Bence buyuk ihtimal bu is tamamdir. Ama benim aklim hala Famara'da kaldi. Drogba gibi oyun stili var. Var mi hakkinda gelisme renktaslar?
Adam kanat değil ama sneijderin mevkisinde oynuyor

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal başkan zaten dedi ben anlamam futboldan diye. O karışmayacaktı o işlere adını kullanıp önümüzü açacaktı ama o koltuk yokmu adama neler yaptırıyor işte.

Dursunda para yedirmiyor bize kafayı yediriyor. Yokmu bunların arası bir başkan bize.

Faruk Suren reis ustune tanimam Turkiye'de...

Tek basina Turk futboluna level atlatmis adamdir.

Sadece bu kare yeter ne kadar buyuk baskan olduguna dair...

m4ZSWci.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt