Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Konu disi , bu sene 2. yari neden bu kadar erken basliyor? Euro 2016 yuzunden mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir nevi evet haklısın ama çalım adam eksiktebilme özellikleri biraz zayıf gibi geldi bana hızı sayesinde yine adam geçer ama tam bişey diyemem tam bir kapalı kutu yani ama tutarsa baya bi iş yapar o ayrı Bu arada pasları ve plaseleri çok iyi Ama fiyat biraz pahali gibiBir cok macinda kanat oynamis. Cok uc bir ornek olacak ama Messi gibi. Sol , sag , forvet tum hucum bolgelerinde oynayabilir. Isco gibi yani. 10 numara , kanat farketmez.
Konu disi , bu sene 2. yari neden bu kadar erken basliyor? Euro 2016 yuzunden mi?
Erken değil gayet normal geldi bana ama bilemedim.
Besiktas forumundan. O kadar cok korkuyorlar ki
"gs ugrastıgı adamları gorunce sinir katsayım artıyor,,,"
ugrasmakla olmuyor 1 2 tane alinmali iste !
Bilmem. Her sene sanki 1 ay sonra baslardi 2. yari sim 2 -2.5 hafta sonra basliyor herhalde. Benim mi yanlisim var?
Üç hafta oluyor yine üç hafta. Değişen birşey yok yani.
O zaman zaman cabuk gecmis benim icin
Eskiden devre arasi sabirsizliktan eski maclari izliyordum bos zamanlarimda ama bu sene havlu atinca heyecan sifir oldu. Belki onun icin.

![]()
bu sana yeter
Benitez yillik 1'den az alir bence. Carillo da 3'ten fazla alir. Piyasasi isteyeni cok olan adama fazla vermek zorundasin cunku.
Yine de yeniden satilma konusunda haklisin. Carillo ama butcenin tamami ediyor. Carillo'ya verilecek paraya iki tane katki verecek oyuncu alinabilir.