Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu disi , bu sene 2. yari neden bu kadar erken basliyor? Euro 2016 yuzunden mi?

Bir cok macinda kanat oynamis. Cok uc bir ornek olacak ama Messi gibi. Sol , sag , forvet tum hucum bolgelerinde oynayabilir. Isco gibi yani. 10 numara , kanat farketmez.
Bir nevi evet haklısın ama çalım adam eksiktebilme özellikleri biraz zayıf gibi geldi bana hızı sayesinde yine adam geçer ama tam bişey diyemem tam bir kapalı kutu yani ama tutarsa baya bi iş yapar o ayrı Bu arada pasları ve plaseleri çok iyi Ama fiyat biraz pahali gibi

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktas forumundan. O kadar cok korkuyorlar ki :D

"gs ugrastıgı adamları gorunce sinir katsayım artıyor,,,"

O zaman zaman cabuk gecmis benim icin :D

Eskiden devre arasi sabirsizliktan eski maclari izliyordum bos zamanlarimda ama bu sene havlu atinca heyecan sifir oldu. Belki onun icin.

Büyük ihtimalle. İlk yarının tüm golleri diye video bile görmedim. Psikolojisini bozdu hamza milletin :)

Emre Colak bile Benitez'den kisa. O bile is yapiyorsa bizim ligde Benitez "ucar" eger dikis tutarsa...

Aguero , Tevez , Messi ile ayni boydaymis. Bu arjantinlilerin standart boyu 1,74 falan herhalde :D

Yani gercekten iyi calisan birinin boyu fark etmez. Aguero epl gibi sert bir ligde bile ortaligin..... koyuyor. Yeter ki caliskan olsun. Yasin Benitez'den en az 7-8 cm uzundur herhalde ama ikili mucadele kazandigi gormedim...

CYteXgKWsAEkY4B.jpg

Yeni ardamız olucak gelsin artık heycan verici oyunculara ihtiyacımız var

Benitez, ayi forvet Famara, domuz forvet Gustavo Bou.... Bu isimlere kanim isindi...

Özellik ile Diedhiou Famara´nin su an dünyanin en iyi forveti oldugunu düsünüyorum.

Hoca 4-1-4-1 oynatiyor son maclarda. Benitez ve Famara gelse kadro boyle olur muhtemelen...

1393659_Galatasaray_SK.jpg

Bir kac posta atarim herhal :D

Millet Carillo diye yanıp tutusuyor ama adam geçen sezondan beri topa değmemiş neredeyse...

Bu gelecek form tutacak falan filan ha derseniz ki bu bir fırsat transferi bence hiç değil ortalama açık alan hızlı topçu. Top rakipteyken Avare Avare dolananlardan.

O yüzden ne Benitez ne de başka bir genç bizim gidip direk Feguli'yi almamız lazım. Adam direk katkı verir yanına birde forvet koyduk mu ortalık karışır tekrardan potaya gireriz.

Ben bu Denizli kadayıfının genç oyuncu fantazisine hiç akıllıca bulmuyorum. Lan bize direk katkı verecek adam lazım zaten her tarafımız çöp dolu birde genç alacağım diye sen dolduracaksın. He alırsın Remy ve Feguli'yi sonra istersen bi kaç 25 yaş altı fantazisi yap yedekte dursunlar. Biz yabancı sınırı varken gittik Bruma denen oğlana 13 verdik 13!! Kimler kimler gelirdi neyse konu uzun ama şunu unutmayın bizden ne Porto ne Basel olur bize olgun topçu lazım öyle bebeleri geliştirecek ne zamanımız ne de taraftar sabrımız var o yüzden herkesin kabullenecegi adamları alıp yolumuza bakmalıyız..

İyi nöbetler GSC

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benitez yillik 1'den az alir bence. Carillo da 3'ten fazla alir. Piyasasi isteyeni cok olan adama fazla vermek zorundasin cunku.

Yine de yeniden satilma konusunda haklisin. Carillo ama butcenin tamami ediyor. Carillo'ya verilecek paraya iki tane katki verecek oyuncu alinabilir.

Bu tipik GS yöneticisi düşüncesi olmuş. Oysa olması gereken 3 tane vasat oyuncu yerine 1 tane kaliteli üst düzey bir oyuncu. Şu an kadro ne kadar kısıtlı da olsa artık takıma çöp doldurmaktan vazgeçmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt