Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez nasil bir oyuncu oldugunu bilmek istiyorsaniz 90dakikallik maclarini izleyin, yoksa sirf youtube cliblerine bakarsaniz aldanirsiniz, bence ardanin daha teknik ve hizli versionu, ve bizde kesinlike is yapar, ama hersey verilecek paraya bagli , 8milyon gibi bir rakam verildikten sonra belki daha iyisi bulunur ama max 5milyon verilecekse kesinlikle deger.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray ligi 3. bitirirse çok başarılı sayarım. Onları orada zorlayacak Başakşehir, Kasımpaşa, Akhisar var."

Benitez nasil bir oyuncu oldugunu bilmek istiyorsaniz 90dakikallik maclarini izleyin, yoksa sirf youtube cliblerine bakarsaniz aldanirsiniz, bence ardanin daha teknik ve hizli versionu, ve bizde kesinlike is yapar, ama hersey verilecek paraya bagli , 8milyon gibi bir rakam verildikten sonra belki daha iyisi bulunur ama max 5milyon verilecekse kesinlikle deger.

Abi Arda'nın daha teknik ve hızlı versiyonu diyorsun sonra da 8 milyon verilmez diyorsun. Ben anlamadım bu işi. Arda'dan daha potansiyelliyse (ki değil) 8 değil 48 de verirsin.

Leonard-Kweuke_2858089.jpg

İlaç olur ama yönetimden bu denli vizyonlu bir hamle beklemem.

Benitez gelsin, yasinden ne kadar kötü olabilir ki, ben ona canım sıkılmıyorda..Şu forvet transferi kanat transferi artık kim geliyorsa gelsin maçlara çıksın. Tam bir dizide geçen hafta heyecanlı bir yerde biter artık gelsin şu gün deriz ya, o gün gelmiyor bir türlü. Biri gelsin artık sivas maçına çıkacağız sahada sadece donk var. Denizli geleli kaç hafta oldu, bellki transfere ihtyaç var daha ne bekliyoruz. Oyuncuları hazırlayacaklar kampa sokacaksınız. Bunlar bekliyor ki, ara transfer sezonu bir açılsın baakalım, sonra açılır ooo çok istiyon biz beklemeye geçelimciler, sonra son hafta olur taraftar iyice çileden çıkar hemen o acele ile son gün gross transferi gibi birini tutar getirirler. Eee ne oldu hay ********************* evrak yetişmedi görüyormusun, bizim suçumuz ne demeye başlarlar. Ulan 3 ay ne yaptın koca 3 ay ne yaptın..

ardanın daha teknik ve hızlısıysa zaten 8 değil 18 milyon versinler bence.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray ligi 3. bitirirse çok başarılı sayarım. Onları orada zorlayacak Başakşehir, Kasımpaşa, Akhisar var."
Dogru demis. Ikinci yarinin ilk macina cikacagimiz kadro da ortada zaten.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

benitez i şimdi bu fiyatlara aldık aldık bir daha alma imkanımız olmayan fiyatlara ulaşacak bence eğerki potansiyelini gerçekliğe bir adım daha taşırsa.ön yargı ile yaklaşan herkes ne zaman videolarını değilde 90 dk lık maçlarını izlemeye başladı nasıl bir oyuncu olduğunu anlayıp inadı bıraktılar.tutup tutmaması bir yana alınabiliyorsa mutlak suretle alınmalı bence şu anda.denildiği gibi hem sol hem sağ kanat artı sneijder in pozisyonunda da oynayabilen saklı kalmış bi,r yetenek bence.bu seneyi böyle tamamlarsa ve biz almamış olursak yazın göreceksiniz ki alamayacağız artık zira bu fiyatlar hayal olacak

Ben arfayı bülent tulun sezon başında önerdim demişti hamza hanzosu aldırmadı demekki tulun kim ne derse desin fıtboldan ve fıtbolcudan anlayan adam 2010 kadrosunun iskeletinin kurulmasındada büyük payı var bence bizim takımda bülent tulun önder özen gibi menajerlerin olması gerekir şuan yönetimde kimin futbolcu seçiminde öncülük ettiğini bile bilmiyoruz futbolu bilen birilerinin olduğunuda zannetmiyorum tamamen menajer tavsiyesiyle transfer yapılıyor tulun yönetimde olsaydı sene başı bedava kadromuzda olacaktı demekki olaya bu açıdan bakmak lazım

Brumyayıda satıyorduk en az 20ye noldu zarar etmeyelimde apar topar gönderdik aynısı olur alınmamalı

benitez bizim joseden iyi değil bence .jose bazen saçma sapan pas hataları yapıyor evet ama ben dikkat dagınıklıgına veriyorum 90dkya yayamıyor dikkatini .ama çok etkili oldugu dakikalar var yani yasinden yetenekli belli.kişisel gelişim mi psikolog mu bilmiyorum napılır ama üzerine gidilmeli çöp muamelesi yapılmamalı bence joseye.

Abi Arda'nın daha teknik ve hızlı versiyonu diyorsun sonra da 8 milyon verilmez diyorsun. Ben anlamadım bu işi. Arda'dan daha potansiyelliyse (ki değil) 8 değil 48 de verirsin.

Cünkü riskli bir transfer olabilir oyuncunun kalitesine lafim yok ama adam ilk defa ülke disina cikacak ve bazen güney amerikadan gelen oyuncular bundan cok etkileniyor ve geri dönmek istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt