Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir

galatasaray men cezası alırsa,cezanın tek sorumlusu aysal denilen o kişi olacak
hala drogba sneider diye bık bık öter bazıları
ben başkan olayım ronaldoyu messiyi alırım, 2 ay sonra kulüp amatöre düşer
çok hoşuna gider böyle düşünenlerin

Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir
kaç para aldın
kaç para aldın
umut bulut'tan
kaç para aldın :mad:

Merhaba arkadaşlar

umuta sokayim

Taraftar: Benitez 20M € eder, bunu Real Madrid ödeyebilir

Independiene Başkanı: Biz de bu yüzden hayır dedik baba.

twtitterda böyle bir ss var ne benitezmiş be

bir ara biz Arda için böyle diyorduk. 25M'ye satmadık diyen başkanımız vardı. Ayrıca bu Indepiende 2007'de Aguero'yu 17 yaşındayken 20M'ye satmış bir kulüp.

Merhaba arkadaşlar

uploadfromtaptalk1452945304687.webp

Öncelikle selamlar , bu Fatih Doğan futbol öksüzünü Timurlenk bi kaç kere mal etmişti programda. Konuya gelecek olursak Madrid takımlarına verilen ceZadan ötürü bize de verileceğini sanıyordur ama o takımına Nasıl koyduklarımızı saysın . Bizim için öngörü de bulunmasın

Austin icin Southampton ~£4m ödeyecekmis :////

galatasaray men cezası alırsa,cezanın tek sorumlusu aysal denilen o kişi olacak
hala drogba sneider diye bık bık öter bazıları
ben başkan olayım ronaldoyu messiyi alırım, 2 ay sonra kulüp amatöre düşer
çok hoşuna gider böyle düşünenlerin

Senin kafan basmaz aysalın yaptıklarına

allahin mallari bi transfer yapip linnes'i aldilar o da uefa kupasinda oynamiyor. maloglu mallar

Formayı terletmek 2 milyon euro ediyor bu kadar dramatize etme. Umut Bulut'un en büyük faydası derhal ayrılmasıdır.

Benitez kanat da oynuyor. Biraz bakin sonra konusun ..

Evet bizim Emre'de kanat oynayabiliyor, fenerde diego da kanat oyanayabiliyor, real madrid de james, atletico da koke . Onemli olan kanatta ne kadar verimli olacagi. Kanat dedigin Nani, gibi olacak abicim rahatlikla adam eksiltebilen, aldatabilen yaratici hizli olacak Ribery ve Keita'dan sonra gelmedi oyle bi oyuncu bize ve kendimi bildim bileli kanat problemi cektik bu acigi bi zamanlar arda ve kewell kapatti ama son 3 yila bakacaksan yine ayni problem amrabat kalsaydida su benitez stresine girmeseydik yaziyorum buraya alirsak kanatta oynadigi surece verimli olamayacak. Ozelliklede o verilecek milyon euro lara yazik.

Merhaba arkadaşlar

Abine söyle formasını başka yerde terletsin

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Fatih Doğan kim ki böyle bir duyuma ulaşsın.Endişelenmeyin transfer yasağı gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt