Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sizin verdiğiniz tepkileri gayet doğal karşılıyoruz.Umut abimde herşeyin farkında,iyi oynamadığının vs.Bunları düzeltecek şuan takımla birlikte çok iyi mücadele veriyor

Biraz güven istiyoruz sonuçta hepimiz insanız

Geçmişte verdiği katkıları bir kalemde silip atmak olmaz sanırım

transfer mransfer yasagi palavra.

öyle bisey olsa fb ve bjk coktan yasagi yemisti.

bunu uyduranlar
1) gs düsmanlari
2) beceriksiz ve capsiz yönetiicler

bjk kadar ezik bir camia yok bu ülkede adamların en ufak başarıları yok borç gırtlaga kadar ama hala ötüyorlar

geçen yıl transfer yasagı yiyen kimdi acaba demba ba yı satmasalar oyuncu alamayacaklardı

Austin icin Southampton ~£4m ödeyecekmis :////

4+ bi sürü şeydir b ihtimal

ayrıyetten

pelle.jpg

derhal uçağa bindirelim

Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir
Umut abinide al git

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar önce bir bilmek gerek Transfer yasaki hangi sebeplerden dolayi gelir ? FFP ile hic ilgisi olmadi kesin onun icin biz ne yapmisik da Transfer yasaki gelsin? Eski bir futbolcunun parasini mi vermedik? veya transferde bir yanlis mi yaptik? bana sacma geliyor bu transfer yasak haberleri

Sizin verdiğiniz tepkileri gayet doğal karşılıyoruz.Umut abimde herşeyin farkında,iyi oynamadığının vs.Bunları düzeltecek şuan takımla birlikte çok iyi mücadele veriyor

Biraz güven istiyoruz sonuçta hepimiz insanız

Geçmişte verdiği katkıları bir kalemde silip atmak olmaz sanırım

kus oldugunu bu kadar belli etme :)

hayrovic denen hırtonun bizde çaldıgı paralar noldu bilen varmı ? alabildikmi o paraları

11977.jpg

Mevcut kadromuzdan en iyi bu kadro çıkar bana göre,Ve savunmada çok derli toplu oluruz hucümda her türlü Poldi ve Sneijderin eline bakıyoruz zaten Yasini kesince pek bişey kaybetmeyiz.

Son düzenleme:
Zorla insanların sabrıyla oynayanlar var forumda açın mali tabloları bakın Galatasaray.org'de var.

Uefa şampiyonu olunmuş süper kupa alınmış..
Ardından 3.Yıldızı takmışız Lucescu başımızda

Bir Kongre oldu arkadaşlar.
Mumyanın biri geldi ne olduğu belli olmayan ayakta zor yürüyen bir adam
Pilav dağıttı bol bol liseliydi şampiyon takımı bozdu kovdu gönderdi hocayı.
Efsanemiz Fatih Terim Geldi
Sokağa saçılan o kadar çok oyuncu aldıkki
Petre Bratu Christian Muhammet Sarr Eski kaşarlar geldi k.hakan davala arif filan
Felipe pintomudur nedir öyle bir sürü adam alındı.

Tonlarca para harcadıktan sonra kaldık kazmalara cihan haspolatlılar abuk subuk bir sürü acayip adamlar.
Bu Başkan Rahmetli olmadan klübün içine etmemişçesine yalanarak parlatıralark plaketler filan verildi adama ne yaptıysa 10 yılda 7 şampiyonluk 5 dünya yıldızı dedi.
Kümede oynayan takım bıraktı it oğlu it mekanı cehennemin dibi olur işallah.
Varisi geldi ADnan polat stadın isim hakkdır koltuktur D-Smart Denen illettir hep bunların zamanında oldu.

Ve anasının nikahı görüldü.
8.Olduk Ünal Aysal kadar taş düşsün başınıza sanki o adam geldi bu kadar beceriksizlik yaptı sokağa saçtı paraları gitti.
:Ulan yabancı sınırı olmasa ünal aysal alırmıydı tarık koray bilmemkim Adamın ilgilendiği yabancılar hep topclass'tı

5 yabancının olduğu ligde dünya yıldızı alıp yedek oturtucak halimiz yoktu.

Müstehak klübü aysal batırdı diyenlere charizard özhanlar aziz yalakası polatlar
Bedava pilavlar Dağıtsın klübü batırsın gitsin.
Alsın doldursun kazmaları takıma mis gibi işte ulan drogbadan ebouden umuta linnes denen hiç tanımadığımız bir adama terfi ettik

İnsan eleştirirken utanır bir düşünür Gerizekalı gibi ünal aysal batırdı demek vicdansızlıktır insafsızlıktır.

Süt yerine kokainin anasını bellemiş G.Amerika topraklarında doğup büyümüş bir seksen boyunda olupta zekzi bir görüntüye bürünmüş bir forvet şart

https://www.youtube.com/watch?v=VFKAb2pxAXg

Vallah bu videodaki gibi mükemmelse tam aradığımız tipte bir oyuncu.Gol vuruşları,hava hakimiyeti,sırtı dönük oynama,duvar olma ve top tutma özellikleri iyi gibi.Burada bazı yorumlarda Burak'ın bundan iyi olduğuna dair yorumlar okudum da neye göre daha iyi onu anlamadım.Burak ve Umut'u toplasan bu adamın sağ kramponu etmez yetenek olarak.

Kulubu sosyal medyadaki 3-5 bebe yonetiyorsa o koltugu bos yere isgal etmesinler.

Donk ile Ben arfa farkini algilamayanlar gistin bilardo langirt falan seyretsin.
Aysal döneminden beri bu sozialmedya Çok abartılı ciddi alıyorlar bencede ama tepkiler oyuncudan ziyade daha çok verilen 2.5 milyonluk bonservisine oldu.

Racing Club başkanı Galatasaray'ın Gustavo Bou için yaptığı 6M €'luk teklifini reddettiklerini açıkladı. (Ole)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt