Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
n ASIL DA koruyor umut abisini ya
çıldırmamak elde degil
çıldırmamak elde degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorla insanların sabrıyla oynayanlar var forumda açın mali tabloları bakın Galatasaray.org'de var.
Uefa şampiyonu olunmuş süper kupa alınmış..
Ardından 3.Yıldızı takmışız Lucescu başımızda
Bir Kongre oldu arkadaşlar.
Mumyanın biri geldi ne olduğu belli olmayan ayakta zor yürüyen bir adam
Pilav dağıttı bol bol liseliydi şampiyon takımı bozdu kovdu gönderdi hocayı.
Efsanemiz Fatih Terim Geldi
Sokağa saçılan o kadar çok oyuncu aldıkki
Petre Bratu Christian Muhammet Sarr Eski kaşarlar geldi k.hakan davala arif filan
Felipe pintomudur nedir öyle bir sürü adam alındı.
Tonlarca para harcadıktan sonra kaldık kazmalara cihan haspolatlılar abuk subuk bir sürü acayip adamlar.
Bu Başkan Rahmetli olmadan klübün içine etmemişçesine yalanarak parlatıralark plaketler filan verildi adama ne yaptıysa 10 yılda 7 şampiyonluk 5 dünya yıldızı dedi.
Kümede oynayan takım bıraktı it oğlu it mekanı cehennemin dibi olur işallah.
Varisi geldi ADnan polat stadın isim hakkdır koltuktur D-Smart Denen illettir hep bunların zamanında oldu.
Ve anasının nikahı görüldü.
8.Olduk Ünal Aysal kadar taş düşsün başınıza sanki o adam geldi bu kadar beceriksizlik yaptı sokağa saçtı paraları gitti.
:Ulan yabancı sınırı olmasa ünal aysal alırmıydı tarık koray bilmemkim Adamın ilgilendiği yabancılar hep topclass'tı
5 yabancının olduğu ligde dünya yıldızı alıp yedek oturtucak halimiz yoktu.
Müstehak klübü aysal batırdı diyenlere charizard özhanlar aziz yalakası polatlar
Bedava pilavlar Dağıtsın klübü batırsın gitsin.
Alsın doldursun kazmaları takıma mis gibi işte ulan drogbadan ebouden umuta linnes denen hiç tanımadığımız bir adama terfi ettik
İnsan eleştirirken utanır bir düşünür Gerizekalı gibi ünal aysal batırdı demek vicdansızlıktır insafsızlıktır.
çok güzel saçmalamışsın kardeşim
Beyler Tuğmal 2 !! UyarayımmmMerhaba arkadaşlar
Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir![]()
Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir
Niye rtş,Yasin-Sinan gibi adamların ekstra bir katkısını göremedim bu sene zaten Burak-Poldi-Sneijder dışında skor katkısı alamıyoruz,Linnes-Caroleda fena hucümu olmayan adamlar Selçuk-Donk-Chedjouda gol atabilecek adamlar savunmamız hallaç pamuğu olmaz en azından.çok güzel saçmalamışsın kardeşim
4+ bi sürü şeydir b ihtimal
ayrıyetten
![]()
derhal uçağa bindirelim
Ama savunma sorunumuz çok açık,her takım rahatça pozisyon üretebiliyor bizim takıma karşı bence fena değil hatta bu kadroyla çıkacak en iyi takım ama farklı görüşlere saygım var tabi.çok defansif ya oldu olucak 10 stoperle oynıyalım![]()
Hayırlı olsun üyeliğin. Abine lütfen ilet de gitsin daha düşük seviyede takımlarda emek versin mümkünse. İyi niyetinden kimsenin şüphesi yok ama kalitesi hiç bir şekilde yetmiyor. Humanist ol dedin bende Humanistce tafsiye mi sunayım.Merhaba arkadaşlar
Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir![]()
Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir