Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir

Umut'a söyle geberse kimse gram üzülmez. Eğer Galatasaray'ı seviyorsa bir dakika bile süre almaz kendini sakatlar veya yönetime beni s. edin der.

Merhaba arkadaşlar

Bu sitedeki ilk mesajım öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.İsmimden anlaşılacağı gibi adım Emre Bulut.Umut Bulut'un uzaktan bir akrabasıyım.Yeşilhisarlı varsa aranızda beni tanıyanlar çıkabilir :)

Herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum.Sadece şunu belirtmek için üye oldum.Umut abi çok üzgün verdiğiniz tepkileri haklı buluyoruz.Biraz daha humanist bir tutum bekliyoruz hepinizden.Burnu kırık,gerekirse ayağı kırık bile olsa Umut abim her zaman formasını sonuna kadar terletmiştir

sakmi bu yoksa tassak mi geciyorsun.

Braithwaite ve Diedhiou'yu alsak kimse hayır demez temiz iş olur ikisi Benitez'e verilecek 8m euroya biter üzerine bir de orta saha alırız

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray ligi 3. bitirirse çok başarılı sayarım. Onları orada zorlayacak Başakşehir, Kasımpaşa, Akhisar var."
Kaya dün gece kameramanlara cevap veremiyodu sarhoşluktan hala etkisi geçmemiş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama savunma sorunumuz çok açık,her takım rahatça pozisyon üretebiliyor bizim takıma karşı bence fena değil hatta bu kadroyla çıkacak en iyi takım ama farklı görüşlere saygım var tabi.
çok pozisyon vermemizin bence en önemli nedeni chedjou arada gol atıyor diye seviliyor ama defans yol geçen hani ujfalujiyi hatırla gol atmıyordu ama top geçirtmezdi kolay kolay ...

Ben arfayı bülent tulun sezon başında önerdim demişti hamza hanzosu aldırmadı demekki tulun kim ne derse desin fıtboldan ve fıtbolcudan anlayan adam 2010 kadrosunun iskeletinin kurulmasındada büyük payı var bence bizim takımda bülent tulun önder özen gibi menajerlerin olması gerekir şuan yönetimde kimin futbolcu seçiminde öncülük ettiğini bile bilmiyoruz futbolu bilen birilerinin olduğunuda zannetmiyorum tamamen menajer tavsiyesiyle transfer yapılıyor tulun yönetimde olsaydı sene başı bedava kadromuzda olacaktı demekki olaya bu açıdan bakmak lazım
O adam gomis le anlaşmıştı işte t.d. lerimiz cahil olunca

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Famara'ya gelsin diyenler Benitez'e hayir diyor.

Allahtan transferleri siz yapmiyorsunuz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bou icin 6 milyon€ luk teklif reddedilmiş bu paraya ben arfa gelmezmi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0a346d7690067e312bb05596fc676bcb.jpg

Ffp sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum varsa bizde trabzon gibi maaşlarda fedaya gidelim yönetim resmen oyuncular ile görüşüleceğini söylesin görelim bakalım olcanı,selçuku,burakı ne kadar Galatasaraylı

Ama savunma sorunumuz çok açık,her takım rahatça pozisyon üretebiliyor bizim takıma karşı bence fena değil hatta bu kadroyla çıkacak en iyi takım ama farklı görüşlere saygım var tabi.
çok pozisyon vermemizin bence en önemli nedeni chedjou arada gol atıyor diye seviliyor ama defans yol geçen hani ujfalujiyi hatırla gol atmıyordu ama top geçirtmezdi kolay kolay ...

Sizin verdiğiniz tepkileri gayet doğal karşılıyoruz.Umut abimde herşeyin farkında,iyi oynamadığının vs.Bunları düzeltecek şuan takımla birlikte çok iyi mücadele veriyor

Biraz güven istiyoruz sonuçta hepimiz insanız

Geçmişte verdiği katkıları bir kalemde silip atmak olmaz sanırım
Yeni fenerli troll geldi.Umut'un akrabasını sanki bilmiyor, burada küfür edileceğini. Bakalım sen ne zaman takıma küfür edip ihraç edileceksin.

Ched Ujfa tipi bir adam değil ama kesinlikle pozisyon verme sebebimiz sadece o değil savunma hattımızda Sabri-Semih-Tarık-Olcan gibi bombalar,Ön liberoda Jose ve Bilal gibi yumuşak adamlar oynadı ilk yarı zaten ileride tek başına Burak var kanatta yetersiz Yasin fln derken bence en az sorumlu olanlardan biri Chedjoudur.

Bu adamlar icin verilen paralar cok degilmi ya 6-7 den aşağıya adam yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes atıp tutuyor ama devre arası ucuza oyuncu bulamayız abi malesef,mesela kanada sözleşmesi bitecek Lass Bangoura ya da Chelsea'den Atsu'yu kiralamak gibi opsiyonlar daha mantıklı bir oyuncuya 8 vermekten ayrıca Braithwaite 4-5 civarına biter sezon sonu için de Diedhiou'yu alırsın mis gibi planlama olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt