Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
West Ham MS0
Chelsea MS0
City H1
Southamptopn MS1
Bournemouth MS1
bir de öglen tutan mac Tottenham H1 var.
Yendin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
West Ham MS0
Chelsea MS0
City H1
Southamptopn MS1
Bournemouth MS1
bir de öglen tutan mac Tottenham H1 var.
Denizli'ye keşke gelecek sene kalırsanız Bruma ve Telles dönsün ister misiniz diye sorsalar. Bu ikiliyi mutlaka döndürmemiz lazım.
Twitter'da CometoGala twitini falan favlamış Utkucan'da takip ediyordur heralde sosyal medyayıUtkucan haberdarmıdır acaba kendisinden...
Yendin mi
2-3 seneye forumdakiler ve biçok GS taraftarı ağzının suyu akarak izleyecek bikaçını.melih gökçimen,yunus,recep gül,oben saraçoğlu..ben hakan ünsal, hasan şaş falan olsam bunlardan birinin basına geçerdim ordan lige bizimler boş boş işler peşinde
2-3 seneye forumdakiler ve biçok GS taraftarı ağzının suyu akarak izleyecek bikaçını.melih gökçimen,yunus,recep gül,oben saraçoğlu..
En azindan tek mactan yatmadim, onun kadar sinir bozucu birsey yok.
Tek acik kupon kaldi bugün icin Aatif gol atar'a 20€ basmistim, bakalim o tutacak mi.
Ulan Chelsea o nasil defans öyle. Tipki bizim gibi mal mal gol yedi salaklar.
Bende Leicester kaldı
Yenerse kazanacam
O mac sakat, ama alirlar bence. Vay be Chelsea 3-3 yapti ulan West Ham yüzünden yatti güzelim kupon.
Yine tek mactan yattik, Allah kahretsin.
hadi iyisin 99. da attilar![]()
O mac sakat, ama alirlar bence. Vay be Chelsea 3-3 yapti ulan West Ham yüzünden yatti güzelim kupon.
Yine tek mactan yattik, Allah kahretsin.
Ne kadar gitti?![]()
310 mu 330 mu ne geliyordu. 1€ luk kupon yapmistim.
rezil herif rezill
Bizim kupon sohbeti daha zevkli lan maçtan.![]()
Valla ya kaçacak pozisyonmuydu o begool diye bağırdım