Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes son maçını ne zaman oynadı?

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bazı yerlerde tek isimlere kalmış durumdayız, buralara alacağız demesine kıllandım.Şu an sol bek ve orta saha tek adamlar var ( Carole ve Donk) kim bilir belki orta saha , kanat ve bek alıp kapatabilirler hiç şaşırmam doğrusu.

O kadar yakından kafa vurdursan kaleci o topu çıkartamaz, birde top tam köşeye gidiyor.

Yok tekrarını da izledim ligtv nin sitesinde öyle abartılcak köşe falan değil köşeye yakın orta , büyük hata savunmanın ama bildiğimiz Muslera tutar onu

Asporda Burak korunuyordu. İzleyici BU BURAK BJK FB de oynarmıydı diye soruldu. Levent Gürcan ve Turgay ********************* gibi kaldı,10 sn sessizlik.

Aynı şekilde, Rıdvan programı acar açmaz, "Burak konusunda bir kesim sahip çıkıyor, bir kesim de karşı çıkıyor,sahip çıkanlar haklı bence." dedi.

Mevzuyu anlayabiliyoruz değil mi?

Transfer fln yok, geciniz. 2-3 cöp gelecekmis, bizde burda Benitez diyip duruyoruz.

Bence bir sağ açık bir tane de sneijder'e alternatif genç birini alıp kapatacaklardır transferi,o sağa açığa alacakları yüksek ihtimal forvette oynayabilen biri olacak..

#LIKE

9B5E3776D11770469314BB0E26AA34E1.png

Yok tekrarını da izledim ligtv nin sitesinde öyle abartılcak köşe falan değil köşeye yakın orta , büyük hata savunmanın ama bildiğimiz Muslera tutar onu

Mesafe çok yakın, o kadar yakından kafa vuruşu yaptırırsan kaleci zor çıkartır. Üzerine gelmediği sürece çıkaramaz bence kolay gibi gözüküyor ama mesafe çok yakın.

Asporda Burak korunuyordu. İzleyici BU BURAK BJK FB de oynarmıydı diye soruldu. Levent Gürcan ve Turgay ********************* gibi kaldı,10 sn sessizlik.

Aynı şekilde, Rıdvan programı acar açmaz, "Burak konusunda bir kesim sahip çıkıyor, bir kesim de karşı çıkıyor,sahip çıkanlar haklı bence." dedi.

Mevzuyu anlayabiliyoruz değil mi?

aynen öyle güntekin de evet umut da yeteneksiz ama mücadele ediyor diyor ulan yeteneksiz adamın işi ne bizde

Bunlar transfer falan yapamazzzz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaraydan soğudum artık transferden büyük sorunlarımız var önce bunu kabul edelim resmi sitenin yaptığı şey alçaklıktır artık sevgimizden soğuttular bizi o dursun defolup gidecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt