Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşıldı transfer olmayacak. Bu zihniyetle bu takım uzun yıllar başarı göremez

affedersin yaprak gibi hocamiz var bunu ogrendim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birazdan gündem degissin diye bir isim atılır ortaya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole gelirken kızmıştım mesela, biz neden bu kadar düştük diye , şu an çok pişmanım.Gidin alın abi Fransa 2. liginden forvet morvet . Bu Burak'ı çekmek zorunda mıyız ya.

galatasaraydan soğudum artık transferden büyük sorunlarımız var önce bunu kabul edelim resmi sitenin yaptığı şey alçaklıktır artık sevgimizden soğuttular bizi o dursun defolup gidecek...

Aynen. Taraftara resmi hesaptan laf sokmak nedir?

Dortmund , Roma gibi oyuncular kootu performans sonra tribunlere gidip ozur diliyorken bunlarin yaptiklarina bak...

Ya Denizli her şeyi masal gibi anlatıyor, neredeyse hocam kimlere aşık olmuştunuz geçmişte diye sorsalar onu bile uzun uzun anlatacak ama şu ALTERNATİF bölgeler nere, bir söylemedi 1 aydır beyfendi.

Bizim ihtiyacimiz kanat ve forvet, adam gidip bir tane daha orta saha aldirmak istiyor. Sacmaliga gel.

Yalnız tüzemen'in söylediklerinden anladığım bu benitez işi bugün yarın bitecek gibi herhalde.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#EfsaneAvatarIsBack

Berki Efsane Avatarim Sans getirir. Bu Avatar Drogba ve Sneijderi getirdi ise... rahat olun. :hat:

Denizli bir kanat-bir santrafor-bir orta saha transferi istemiş donk ve linnes transferleri hariç.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt