Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkete ne kadar önem veriyorsunuz öyle şaşıyorum en basitinden bakalım burak eşeğinin değeri 10 milyon euro görülüyo demek kaide almaya gerek bile yok o siteyi.

west hamın teklifi var sene başı 10 diye git gide düşecektir tam olarak yansıtmaz zaten bir fikir vermesi amaçlı paylaştım

keske doğru olsa

mephobia ‏@mephobia8 30 sn.30 saniye önce Çeviriyi görüntüle
#Galatasaray have offered €3m deal for 4 years to #Feghouli from #Valencia. Player has multiple offers and wants time to decide.

keske doğru olsa

#Galatasaray have offered €3m deal for 4 years to #Feghouli from #Valencia. Player has multiple offers and wants time to decide.

Bu mephobia Ibra zu Gala diyordu habere...tam kolpaci ve bence fenerli.

:sarbi:

Sana bir his gelmiş

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Valla içimde alacağız gibi bir his var. Twitter'da da birşey gördüm Arjantin'den bir kaynak yazmış, bugün 6 saat görüşme yapmışız biz 6.5 veriyormuşuz onlar 8'de diretiyormuş.

Benitez'i alacağız galiba.

Gelsin Aslan parçası..

martinez3232323.jpg

keske doğru olsa

Bu adam troll'ün babası. Birisi paylaşmıştı, DM'den konuşmuş bununla adam eğleniyorum felan yazmış. :D

• feghouli
  • ben arfa
  • islam slimani
  • sven bender

hayal ötesi bir transfer dönemi olur :)

Benitez'i kanat için mi forvet için mi istiyor denizli acaba, bu çocuk kanatta iş yapar.

Bizim kanatlarimiz bjk ve fb daha iyi olmak mecburiyetinde nani markovic quaresma gokhan tore bize yasin emre colak olcan kalite farki var Allahtan podolskiyi almisiz

Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
Donk Selçuk
Benitez Wesley Podolski
Famara Diedhiou

Son duyumlara göre oluşan kadro.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt