Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş fiorentina'lı tomovic,fener partizan'lı zivkovic'in peşindeymiş

Donk ile Linnes iyi transferde neden devamı gelmıyor sorun paraysa 8 m euro neden Beniteze veriliyor

Chelsea'li stoper djilobodji(şu beşiktaş'ında istediği) bizde almak istiyormuşuz.

Hayalimdeki GS

---------------------Muslera--------------------
Linnes--------XXX----------Denayer------XXX
------------------XXX-----XXX------------------
XXX------------------Wes--------------Podolski
-----------------------XXX------------------------

Geri kalan kadrodan da Jose,Donk,Ched,Bilal,Emre,Sinan gibi adamları koyarım.

Yani Fenerbahçe gibi bir değişim yaşamamız şart oğlu şart.
Bize bu saatten sonra Burak'dan,Umut'dan,Sabri'den,Olcan'dan,Yasin'den,Selçuk'dan,Hamit'den,Tarık'dan,Balta'dan,Semih'den,Koray'dan,JPK'dan falan fayda gelmez.
Tarık,Koray,JPK falan bu devre arası yollanacak sanırım. Sezon sonu da Umut,Sabri,Hamit'in sözleşmesi bitiyor.
Burak,Semih'i satarsın 10 milyon euroya.
Olcan,Balta, falan elden rahat çıkacak adamlar.

Yani bunlardan bonservis gelmez ama aldıkları bir kamyon yıllık ücretten kurtulursun.
Gerekirse 2 yıl Avrupa'dan men yiyelim. Bokum gibi kadrolarla Avrupa'ya gidiyoz da ne oluyor ?
Değişim şart.

Tabi değişimden önce değişimi yaşatacak kulüpte biraz daha fazla kalıyım diye kulübün abilerinden Burak'ın falan götünü yalamayacak bir başkan bir teknik adam lazım.

Beşiktaşın 2 transferide çöp diyenler bendensiniz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli'nin açıklamalarını şimdi dinledim hoca inançlı ve mutlu görünüyordu burası işin sevindirici kısmı kötü kısmı ise hala bazı bölgelerimizde alternatifimiz yok başkan ve yönetici arkadaşlar yoğun bir şekilde transfer çalışması yapıyor dedi. Burada büyük bir sorun var forvet ve kanatlarda ilk 11 oyuncusu yok iken nasıl alternatif futbolcu arayışına girersin sayın hocam ?

arkadaşlar herkese merhaba sven bender hakkında duyum var mı? yoksa tek kaynak levent tüzemen mi?

Bu takım bu sene şampiyon olmayı geçtim seneyede olamaz.Rakipler çok güçlendi sen hala ARjantinde genç yetenek arıyorsun.Baştan sona yanlışlar yapılıyor

Bu takım bu sene şampiyon olmayı geçtim seneyede olamaz.Rakipler çok güçlendi sen hala ARjantinde genç yetenek arıyorsun.Baştan sona yanlışlar yapılıyor
Arjantinden genç yetenek aramak güzel bir şey ama senin kadronda 3 mevkiye net transfere ihtiyacın var ama sen gidip kadroma güveniyorum ancak alternatifleri yok diyorsan yanlışı başta yapıyorsun. Önümüz çok karanlık.

Donk ile Linnes iyi transferde neden devamı gelmıyor sorun paraysa 8 m euro neden Beniteze veriliyor

Kardeş senin de 2 lafından biri Benitez, sırf bu adama sövmek için mi giriyorsun . Baksak en son attığın 30 mesajın 25 i bu adama saydırmak. Tamam dur bir gelsin , sonra saydırırsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

forvet alın ulan forvet alın koyacam yapacağınız işe kaliteli bir forvet alın şu takıma

Ben ikna oldum.

Bu kicina pantolon almaktan aciz herif forvet almayacak.

Burak denen ergenin sozlesmesi 2019 mayisinda bitiyor.

3.5 yil daha banko bu herif 1. Santraforumuz olacak. Buna kendimizi hazirlayalim. Hep bu herifin yanina onu kesemeyecek santrafor alinacak. Buyuk ihtimal o kadar yeteneksiz santrafor bulmakta zorlaniyoruz. Bunca yildir bir tek umutu bulabildik ondan yeteneksiz!!!!

Drogba gidiyor, Elmander gidiyor burakla umut beceriksizleri banko kaliyor arkadas !! Bu is normal degil!!

3-1 kazandik buna ragmen acayip sinirliyim! :(

Twitter'da güvenilir sayfaların paylaştığına göre taraftarlar 20 milyon euro falan bekliyormuş Benitez için.

Tanımadığımız oyuncuya sövmesini iyi biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt