Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
varmış şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.
Aynı sekide Fatih Dogan isimli gazeteci Galatasaray yüzde yüz transfer cezası alacak demis.Yahu bir kere FFP'den dolayı transfer cezası diye birsey yok.Gazetecisiniz sözde iskembeden sallıyorsunuz.Ayırca bu kulüp borsada islem gören bir kulüp.Bu sözleri söyleyen kisiye spekülatörlük yapmaktan dolayı dava acsa kulüp haklı cikar.Ben 32 yasındayım kendimi bildim bileli medyadan hep bir saldırı vardır camiaya.Fakat camia kendi içinde o kadar mücadele ediyor ki esas hısımlarımızla mücadele edemiyoruz.
reyting yapmaya calisiyor
kimse iplemese atmaz onlari
eminim kis kis gülüyordur milletin cildirdigini görünce
Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.
Aynı sekide Fatih Dogan isimli gazeteci Galatasaray yüzde yüz transfer cezası alacak demis.Yahu bir kere FFP'den dolayı transfer cezası diye birsey yok.Gazetecisiniz sözde iskembeden sallıyorsunuz.Ayırca bu kulüp borsada islem gören bir kulüp.Bu sözleri söyleyen kisiye spekülatörlük yapmaktan dolayı dava acsa kulüp haklı cikar.Ben 32 yasındayım kendimi bildim bileli medyadan hep bir saldırı vardır camiaya.Fakat camia kendi içinde o kadar mücadele ediyor ki esas hısımlarımızla mücadele edemiyoruz.
ben cevap yazdım ona hain fenerli yorum yaptırmamak lazım..Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.
Transferlerde ses yok seda yok bugünkü forvetlerimizi ve kanatlarımızı gördükten sonra ne diceğimi bilemiyorumBenitez transferinden kazığı yemek için ellerinden geleni yapıyor bizim mallar.Ulan alın işte Carrillo veya Zivkovic'i.