Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.

Aynı sekide Fatih Dogan isimli gazeteci Galatasaray yüzde yüz transfer cezası alacak demis.Yahu bir kere FFP'den dolayı transfer cezası diye birsey yok.Gazetecisiniz sözde iskembeden sallıyorsunuz.Ayırca bu kulüp borsada islem gören bir kulüp.Bu sözleri söyleyen kisiye spekülatörlük yapmaktan dolayı dava acsa kulüp haklı cikar.Ben 32 yasındayım kendimi bildim bileli medyadan hep bir saldırı vardır camiaya.Fakat camia kendi içinde o kadar mücadele ediyor ki esas hısımlarımızla mücadele edemiyoruz.

Son düzenleme:
Top tutan pas veren gol atan bi zenci forvet olsun almasınlar kanat manat

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaşlar cezam yeni bitti, aqü dediğim için 1 gün ceza aldım daha fazla konuşmayayım yoksa ceza yiyebilirim.

Maçın geniş özetini izledim, ilk takıldığım durum şu; takım çok doğaçlama oynuyor. Yani taktik falan yok, birileri insiyatif alacak da öyle atacağız yoksa şansa ihtiyacımız olacak o da yoksa bu takıma Lewa'yı getir 2'yi atamayız.

Linnes İskandinav olduğu için iq'su yüksek bir futbolcu olduğu düşüncesindeyim. Sabri'nin yerine herhangi bir vasat oyuncu koy hatta oraya kütük koy daha iyi oynardı. O yüzden Linnes'le baya seviye atlarız. Orayı geçiyorum.

Ön liberoda Donk olmayacak. Evet Donk takımda adam akıllı bir ön libero olmadığı için iyi oynuyormuş gibi gözükebilir ama ön liberonun sert, süpürücü, ribaundları kovalayabilen, ani atakların başlangıcındaki birinci faktör olması gerekiyor. Bu özelliklerin hepsi Melo'da vardı ama Donk'un Melo etmeyeceğini biliyoruz. Zaten yeni Melo diye de alınmadı. Ne diye alındı ben de merak ediyorum. Orayı da geçelim.

Sinan her geçen maç üstüne koyarak ilerliyor. ZTK maçları onun özgüvenini artırmış belli oluyor. İyi bir kanat alınmayacaksa Yasin yerine Sinan orda oynamalı. Geçen sene Yasin çok çalıştı o formayı almak için ve almıştı da, şimdi Sinan'ın artık hakettiği formayı alması lazım.

Sneijder sakatlığını tam atlatamamış sanırım, temas gerektiren pozisyonlardan kaçınmaya çalıştı, iyileşince daha iyi olacak.

Forvet için ne diyeceğimi bilemiyorum. Tarihin en kötü 2 forvet tandemi ile birlikteyiz. Bu takımın her zaman üst düzey forvet tandemi olmuştur. 8. olduğumuz sezon bile şimdi gelse kimsenin burun kıvırmayacağı hatta sevineceği Mehmet Batdal-Stancu tandemi bile bu iki kazmadan daha iyi. Gerisini siz düşünün.

sociedad gol attı ofsayt diye vermediler alakası yok

Su Ahmet Cakar hakkında kulüp neden bir dava acmaz.Her macimizdan sonra bizim aleyhimizde tivitler atiyor.Bugün de sacma sapan birsey yazmis.Artık ayan beyan Galatasaray düsmanligi yapıyor.Ben böyle gereksiz zatlari pek takip etmem ama ordan burdan karsımıza cikiyor yazdıkları söyledikleri.

Aynı sekide Fatih Dogan isimli gazeteci Galatasaray yüzde yüz transfer cezası alacak demis.Yahu bir kere FFP'den dolayı transfer cezası diye birsey yok.Gazetecisiniz sözde iskembeden sallıyorsunuz.Ayırca bu kulüp borsada islem gören bir kulüp.Bu sözleri söyleyen kisiye spekülatörlük yapmaktan dolayı dava acsa kulüp haklı cikar.Ben 32 yasındayım kendimi bildim bileli medyadan hep bir saldırı vardır camiaya.Fakat camia kendi içinde o kadar mücadele ediyor ki esas hısımlarımızla mücadele edemiyoruz.

reyting yapmaya calisiyor

kimse iplemese atmaz onlari

eminim kis kis gülüyordur milletin cildirdigini görünce

reyting yapmaya calisiyor

kimse iplemese atmaz onlari

eminim kis kis gülüyordur milletin cildirdigini görünce

Ya zaten reyting amaci da artik alenen düsmanlik yapıyor.Gecen sene sampiyonluga giderken son haftalarda attigi tivitleri anımsıyorum.O zamanlardan beri hemen hemen her mac sonrasi sike iması yapıyor hadsiz.Kimse de cikip birsey demiyor buna.Galatasaray'a sallamak,sike iması yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Aysal döneminde bir kac dava acilmisti Ahmet Cakar'a. Sonra Duygun dede geldi her gün bunlarla röpörtaj falan yapmaya basladi.

Sinan engin: G.Saray Arjantin ve fransa'dan iki oyuncu alacak.

ben cevap yazdım ona hain fenerli yorum yaptırmamak lazım..

Benitez transferinden kazığı yemek için ellerinden geleni yapıyor bizim mallar.Ulan alın işte Carrillo veya Zivkovic'i.

Bu Burak Yılmaz'ı istatistikler üzerinden,çok gol atıyor diyenlere bir kaç cevabım var;

Burak bu sene 8 gol atmış ve bunlardan 3'ü de penaltıdan.Yani penaltıları da çıkarttık mı 5 golü oluyor.Yerin dibine soktuğumuz Umut'un bile penaltısız 5 golü var.Yani bu takımın forvete ihtiyacı yok diyen ya katıksız kötü niyetlidir ya da ağır futbol cahilidir.Hatta bu takıma 2 forvet gereklidir ama 1 tane bile alınması şüpheli bu yönetim yüzünden.

Üstelik ben bu adamın oyun içinde verdiği zararları yazmadım bile.Onları yazsam yazım bir kaç paragraf sürer.Adamın tipini görmeye bile katlanıyorum.Hala bu karaktersize olan öfkem,hıncım bitmiş değil.İnşallah tez zamanda bu artistten kurtuluruz.

Benitez transferinden kazığı yemek için ellerinden geleni yapıyor bizim mallar.Ulan alın işte Carrillo veya Zivkovic'i.
Transferlerde ses yok seda yok bugünkü forvetlerimizi ve kanatlarımızı gördükten sonra ne diceğimi bilemiyorum

forvet gelecek ve buragı kesecek,ha eger burak herhangi bi şekilde oynamaya devam ederse ..burak dayak yemeyi bırak,ebesini bile şapacak seviyeye geldi taraftar.kendi bilir denizli.

burak artık yolun sonunda.selçukta eninde sonunda yedek olacak.

transfermarkt'ta resmi bile yok bu ne idügü belirsiz benitez'in. piyasa degeri de 750bin olarak geciyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt