Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiddink açıklama yaptı hedefimiz kümede kalmak diye gündemin gerisinde kalmışsın kardeş küme düşme adayı bir takımın her zaman niasse gibi hızlı kontracı forvetlere ihtiyacı olur

chelsea gibi bir kulübün eminim daha kariyerli topculari alacak imkanlari vardir.

Noray Nakış Galatasaray'dan haber bekliyoruz olumlu ilerliyor demiş...Benitez olacak galiba

o değilde burada tapılan, sözde roma'nın gündeminde olan lawal neden beleşe düşünce ottoman fc'ye gitti?

bu chelsea - niasse dedikodusunu kim yaydi?

adamlar vardy, pato vs. ile ilgileniyorlar. niasse ile isleri olmaz.

Benitez konusunda geçen paralar arjantin basınının yazdığı rakamlar,net bir biçimde rakam duymadan yorum yapmamak lazım 5 civarına olursa iyi transfer olur,devre arası ucuz oyuncu bulmak zor

Nakis, Sporcope’a yaptığı açıklamada “Galatasaray kulübüne saygılı olmamız gerekiyor. Bizden aldıkları bilgileri değerlendirme aşamasındalar. Şu aşamada bitmiş birşey yok. Görüşmeler iki kulüp açısından da olumlu geçiyor, sadece bunu söyleyebilirim”

Nakis, Sporcope’a yaptığı açıklamada “Galatasaray kulübüne saygılı olmamız gerekiyor. Bizden aldıkları bilgileri değerlendirme aşamasındalar. Şu aşamada bitmiş birşey yok. Görüşmeler iki kulüp açısından da olumlu geçiyor, sadece bunu söyleyebilirim”

Bu transfer bitmistir...

Hamza hoca lig bitmişken Rize maçında Aydın Yılmaz'ı oynatıp Sinan'ı yedek bırakmıştı..O zamandan sonra üstünü çizdim zaten..

orda anlamistim hamzanin nekadar yavas bir adam oldugunu

Sırf bu zihniyet yüzünden niasse gelmedi ve ilk 11de burak var.

Niasse'yi istemeyenler Burak'ı istiyo anlamını çıkardıysan yanlış düşünüyosun. Şahsen ben forvete kendini kanıtlamış, performansından daha emin olacağımız adamı tercih ederdim sezon başında ki Burak'tan sonsuza kadar kurtulalalım. Niasse kapalı kutuydu hatta bu formu çoğu kişiye süpriz bile oldu. Hamzaoğlu'nun zihniyetini burdaki renktaşların zihniyeti gibi gösterip küçümsemek doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt