Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş bu senf10 ile aşkın ateşte hiç utanma arlanma yok mu her transfer dönemi sallıyorlar yönetimde kim olursa olsun

hala daha bunlara itibar edenler intihar da edebilir

camia olarak eğildik bekliyoruz helali hoş olsun. bugüne kadar biçok kulübü zengin ettik demekki sıra independiente de . koray mı moray mıdır nedir o nakışçıoğlu da komisyonunu alsın adam da sevinsin.

Hepsinin canı cehenneme şerefsiz,hain,karaktersiz herifler.Ulan hepsi bizi bulmuş.

Benitez = engin baytar'in beyin olan versiyonu.

Bizde is yapar

Arjantinli kan emicilerin bize kitlemeye çalıştığı yeni Carrusca veya Ontivero diyelim.
tam sana gore :

Behzat Uygur ‏@behzatuygur 5 sa.5 saat önce İstanbul, Türkiye
Oynadığımız futbol asiti kaçmış gazoz.. Forvet şart.. İmzayı unutmamak şartıyla!

Son düzenleme:
Martin Benitez

Famara Diedhiou

bu ikiliyi alalım diğer hamleler için sonra konuşuruz

Taraftar Remy ile Carillo/Feghouli/BenArfa istiyordu... Famara&Benitez olacak : )

Famara&Benitez ile bence Yönetim bir karar almis durumda. Bu sezonu bosverip uzun vadeli berki tutar "scoutluk" transfer yapalim dediler...tutacak mi yahut bu sezon bile katki verecekler mi zaman gösterecek.

Bu tür genc oyuncular daima iyidir...lakin kadron kötü ise...bu oyuncular en gec 3-4 mac sonra yuhlanir ve tribüne gider. Adam gibi kadron olursa yavasdan eklersin genc oyunculari.

tam sana gore :

aynı adamlar manciniyi neden savunuyor ben ona takığım

tam sana gore :

carruscayı hatırlatırım. ne övgüler ne methiyeler söylenirdi hakkında, sadece yan bilgi olsun diye söylüyorum.

Birsey hep merakimi almisdir.

Kadronda 2/10'luk Adam var

4/10 Adam öneriliyor ve begeni toplmadi zaman o önerien Adam diyor ki...size 2/10 Adam laik.

Ama begenmeyen kisi berkide 6/10.. 7/10 Adam istiyorsa?

(Genel Bir Analiz)

Saygilar

utanmadan-tayyip-erdoğan-a-hırsız-diyen-o-ç_858620.jpg

ahah hahahah

Sporcope ‏@sporcope 15 sn.15 saniye önce
SON DAKİKA - Noray Nakis'ten yeni açıklama, yeni gelişme! Sporcope'a Benitez transferi ile ilgili konuşan Noray Nakis "Kulüpler..." birazdan

Bkj de topladı ucuz ucuz adamları sonra takım oturunca iyi top oynadılar genç yaşlı farketmez performans yapan adam lazım bize koşmuyo bizim takım benitezi de o yuzden istemiyorum hucumda var savunma sıfır eli belinde yasin gibi burak gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tam sana gore :

Arkadaş gitsinler kendini ispatlamış adam alsınlar.Campbell,Carrillo,Zivkovic gibi ne idüğü belirsiz Benitez için 6-8 m euro konuşuluyor.Vallahi yazık,günah.Tutarsa diye yapılacak transferin zamanı değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt