- 12 Temmuz 2009
- 60.972
- 24.272
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
carruscayı hatırlatırım. ne övgüler ne methiyeler söylenirdi hakkında, sadece yan bilgi olsun diye söylüyorum.
Bu takım bu sene şampiyon olmayı geçtim seneyede olamaz.Rakipler çok güçlendi sen hala ARjantinde genç yetenek arıyorsun.Baştan sona yanlışlar yapılıyor
senin rüyana girsin bro, bizi karıştırma.
Arkadaş gitsinler kendini ispatlamış adam alsınlar.Campbell,Carrillo,Zivkovic gibi ne idüğü belirsiz adam için 6-8 m euro konuşuluyor.Tutarsa diye yapılacak transferin zamanı değil.
senin rüyana girsin bro, bizi karıştırma.
rüyamda zenci olarak en fazla rihanna sitilinde arkadaşlara yer var tşk.Niye Hocam ? Ne Varmis bunda?
1,92m boy da masallahi olan bir genc potansyal vaad eden bir futbolcumuz
Benitezi'in videolarını ve Ontıvero'nun vıdeolarını kıyaslayarak izledım...
Bu cocukla ontıveroyu kıyaslamak büyük ayıptır..
Benitez Ontıveroyu top diye oynar... kanat problemımız kalmaz acık ve net
tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akıllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.yaw kardesim yil olmus 2016
daha carusca ... nasil bir kazik sokulduysa cikmamis ..
daha caruscadan sonra UMUT/BURAK/SELCUK/ONTIVERO/JO/ELANO daha nice nice adamlar kulube geldi bir cacik yapmadi yeter DAAAAA
Transfer için değilmişGökmen Özdemir @gokmnozdmr 27 sn.27 saniye önce
:-))
neyin zamani ya ? sen daha sampiyon olacagini mi zannediyorsun ? birak da bari gelecek sezon icin kadro kuralim .. bu takim genclesmeli .. sneijder surda 1/2 sezon anca oynar
bu cocuk 6 milyon'a alinir belki ama maasi dusuk olur, bakiniz getirelen yeni sagbek .. 950000euro senelik + 25 macdan sonra 10.000 euro mac basi ucreti alacak ...