Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak_yilmaz_gidiyor_kral.jpg

carruscayı hatırlatırım. ne övgüler ne methiyeler söylenirdi hakkında, sadece yan bilgi olsun diye söylüyorum.

yaw kardesim yil olmus 2016

daha carusca ... nasil bir kazik sokulduysa cikmamis ..

daha caruscadan sonra UMUT/BURAK/SELCUK/ONTIVERO/JO/ELANO daha nice nice adamlar kulube geldi bir cacik yapmadi yeter DAAAAA

Martin Benitez bugün öğlen gibi kapa düşer muhtemelen.

(Şahsi düşüncem)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben arfa sezon sonu alınmalı.carillo ve feghouli ele yar olacak gibi.benitez ve famara guzel olur.ortasaha alacaklarsa da isim belli.eğer soffiane boufal gibi bunu da görmezlerse lyon,lille falan kapacak.https://www.youtube.com/watch?v=Ds4e97p7W-U

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 27 sn.27 saniye önce
:-))

Benitezi'in videolarını ve Ontıvero'nun vıdeolarını kıyaslayarak izledım...

Bu cocukla ontıveroyu kıyaslamak büyük ayıptır..

Benitez Ontıveroyu top diye oynar... kanat problemımız kalmaz acık ve net

Arkadaş gitsinler kendini ispatlamış adam alsınlar.Campbell,Carrillo,Zivkovic gibi ne idüğü belirsiz adam için 6-8 m euro konuşuluyor.Tutarsa diye yapılacak transferin zamanı değil.

neyin zamani ya ? sen daha sampiyon olacagini mi zannediyorsun ? birak da bari gelecek sezon icin kadro kuralim .. bu takim genclesmeli .. sneijder surda 1/2 sezon anca oynar

bu cocuk 6 milyon'a alinir belki ama maasi dusuk olur, bakiniz getirelen yeni sagbek .. 950000euro senelik + 25 macdan sonra 10.000 euro mac basi ucreti alacak ...

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 7 sn.8 saniye önce
Benitez ile kulüpler anlaştı arkadaşlar.

hayırlı olsun

Benitezi'in videolarını ve Ontıvero'nun vıdeolarını kıyaslayarak izledım...

Bu cocukla ontıveroyu kıyaslamak büyük ayıptır..

Benitez Ontıveroyu top diye oynar... kanat problemımız kalmaz acık ve net

Aga bosuna HABER EDITORU degilsin .. :gsbayrak:

sonunda futboldan anliyan biri cikti.

yaw kardesim yil olmus 2016

daha carusca ... nasil bir kazik sokulduysa cikmamis ..

daha caruscadan sonra UMUT/BURAK/SELCUK/ONTIVERO/JO/ELANO daha nice nice adamlar kulube geldi bir cacik yapmadi yeter DAAAAA
tamam daha yakın tarihli bi kazıktan bahsedelim bizde kazık çok seç beğen al. sıradaki kazığımız haijrovic 4-5 milyona alınıp yine hakkında methiyeler dizilen videolarını ağzımız açık izlediğimiz bi kazık daha. velhasıl kendini yeterince kanıtlamamış, futbolu olgunlaşmamış adamlara kumar oynayacak kadar zengin değiliz paramız kısıtlı daha akıllı,risksiz ve nokta atışı transferler yapmalıyız. benitez çok kapalı kutu ve riskli bi transfer tutabilir orası ayrı ama tutmama ihtimali çok çok yüksek.

Son düzenleme:
benitez geldi diyor aşkın inşallah burda beğenenlerin dediği gibi çıkar ben şüpheliyim

neyin zamani ya ? sen daha sampiyon olacagini mi zannediyorsun ? birak da bari gelecek sezon icin kadro kuralim .. bu takim genclesmeli .. sneijder surda 1/2 sezon anca oynar

bu cocuk 6 milyon'a alinir belki ama maasi dusuk olur, bakiniz getirelen yeni sagbek .. 950000euro senelik + 25 macdan sonra 10.000 euro mac basi ucreti alacak ...

Futbolda herşey mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt