Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız biri 20 yaşında Bundesliga oynarken, diğeri 22 yaşında Arjantin'de oynuyor hala.

Arjantin'den çıkan iyi yeteneklerin %80'ini daha 18 yaş civarında İspanya ve Portekiz'in kalbur üstü takımları tarafından alınıyor.

Suyunun suyunu çıkartmak lazım oradan yetenek yakalamak için.
Bilmiyorum artık. Biraz geç patlama yapmış olabilir ki son 1 senede çıkış yaptığı söyleniyor.

Şu benitezi 90dakikalik videosunu izlemek gerekir bir yerden. Neyin nesi bilmiyorum

Örnek verdim sane olarak sonuçta ama haklısın tabiki orası Bundesliga ki fiyatı 65 milyon. Bununda sadece 8

Son düzenleme:
İyi geceleriniz olsun arkadaşlar :-)

benitez fovet oynuyor o paylaşılan maçta sol kanat diye alacaz forvet çıkmasın bu

Tam sizin oralik :D
shutterstock_172040546.jpg

Görünmüyor r'taş :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam simdi izleyemem ama belli ki sen izlemissin. Nasil oynamis? ve nerede oynamis?

Renktaş eleman resmen sihirbaz. Çok ama çok kolay adam geçiyor bu da fiziki olarak ufak olmasını önemsiz kılıyor çok kıvrak. Ilk basta fiziksel olarak yetersiz görsek de maçlarda ısın aslı oyle degil çok çabuk hızlanıyor defans zaten yakalyamıyor faul yapmaktan baska şansları yok.

Oyun içi bilgisine gelirsek. Paslası bır 10 numars kalitesinde çok iyi ve oynu çabuk okuyup hızlı pas yapıyor. Top ayağına geldiğinde hücumu düşünüyor ve bunu topu kaptırmadan başarıyor ben buna arda turan ekısı diyorum. Takım arkadaşları da her fırsatta kendisini arıyor bostaysa muhakkak pas atıyorlar kendısı de topu almak ıcın kendı yarı sahasına kadar iniyor.

Defans anlamında ıse kendısı ısteklı fakat ufak acemılıklerı goze çarpıyor. Rakıbe basıyor fakat arkasını bos bırakıyor bunu geliştirebilir istekli olması guzel duzrltmesı ıse oynamasına bağlı.

bugün transfer olmazsa Denizli istifa eder mi

Yalnız biri 20 yaşında Bundesliga oynarken, diğeri 22 yaşında Arjantin'de oynuyor hala.

Arjantin'den çıkan iyi yeteneklerin %80'ini daha 18 yaş civarında İspanya ve Portekiz'in kalbur üstü takımları tarafından alınıyor.

Suyunun suyunu çıkartmak lazım oradan yetenek yakalamak için.

Onları da bize yedirmezler.

Ama ben bu benitez için nedense olumlu düşünüyorum. Videodan adamın topçuluğu belli olmaz. Ama olumluyum bu elemana karşı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benitez bayagi kaliteliymis ya. Umarim aliriz. Belli ediyor kendini hemen.

Famarayi bilmiyorum ama onun da istatistikler muthis. Yine de bi full mac gormek lazim.

Ben acikcasi basina yansiyan isimleri cok begendim tum donem. Aynen boyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt