Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.yarı başlamak üzere ve kamera sürekli bizim benitezi çekiyor velet almış etrafına 2 kişiyi nutuk çekiyor :D bunlar çocuğa wonderkid muamelesi yapıyor ülkece bakalım artık hayırlısı

o degılde ben emre çolaga çok uzulyom.mal bebe akhisar maçında 1-2 gol atsa da ben ölmedim dese bari.belki denizli kadroya alır..

Son düzenleme:
carole iyilesmedimi ? hakan balta gibi agir adami bek oynatmak neyin nesi acaba yine gol ordan geldi.
bir an önce carole linnes please.

Josue veya batalla'nin bursaya katkisi kadar katki versin yeter parasini fazlasiyla cikarir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba yasini mi iteleyecegiz katara. Yoksa arjantinden falan gidip 6 milyon euro teklif kim biz kim sezon basi knop'a 3 verememis takimiz hani.

Acaba yasini mi iteleyecegiz katara. Yoksa arjantinden falan gidip 6 milyon euro teklif kim biz kim sezon basi knop'a 3 verememis takimiz hani.

CYzcqL4U0AMF1LF.jpg:large

bak bi 6 milyon dolar da o gustavo bou ayısına teklif etmişiz

adryan tavares ne oldu abi ya :( ben cok ümitliydim o bebeden..bi de ajaxtaki viktor fisher : )
Iki ihtimal var:

1 - Ya kendisini gelistiremedi
2 - Futbol piyasasinin kurbani oldu

Iki kez turnuvanin oyuncus oluyor, ortaligi dagitiyor, ama bugün gelinen nokta sifir. Senin rezil ettigin takimlarin oyunculari bile senden daha iyi yerlere geldi bugün. Bende üzüldüm kendisi adina ama henüz genc.

Yanilmiyorsam cocuk sacma bir sekilde sag kanat oynatiliyordu en son.

2.yarı başlamak üzere ve kamera sürekli bizim benitezi çekiyor velet almış etrafına 2 kişiyi nutuk çekiyor :D bunlar çocuğa wonderkid muamelesi yapıyor ülkece bakalım artık hayırlısı

Aynen öyle maç başındada sürekli onu gösterdiler. Spiker bile bekliyor benitez demek için başka oyunculara benitez diyor :) ülkece bizi trollüyorlar galiba bunlar :D

senin destek vermene sevindim forumda futbolcudan en çok anlayanlardan olduğunu düşünüyorum
Benim destek vermemin en güclü sebebi kadro'da Yasin ve Olcan gibi oyuna sifir katkisi olan sacmaliklarin, birde devre arasinin olmasi.

Halbu ki daha iki gün önce Benitez yanlis kullanilirsa yine elimize patladi diye kendimizi kandiririz cünkü cocuk net bir sekilde yetenekli. Ben olsam false 9 oynatirim, ama Türkiye'de false 9 oynatacak kafa yok henüz.

Yani yeter ki aldiktan sonra dogru kullanalim. Bu cocuk orijin bir kanat oyuncusu degil. Bunun bilincinde olmaliyiz taraftar ve teknik ekip olarak.

Semih - Yasin - Burak
Bu adamları elimizden para kazanacak şekilde çıkarabiliriz ama bu satış işini Trabzon kadar yapamıyoruz.

Aynen öyle maç başındada sürekli onu gösterdiler. Spiker bile bekliyor benitez demek için başka oyunculara benitez diyor :) ülkece bizi trollüyorlar galiba bunlar :D
başka oyunculara benitez demesinin sebebi ses kayması olabilir videoda senkron sorunu var ben de sonradan farkına vardım adam top başka oyuncudayken benitez falan diyor ben de bu herif niye kafayı beniteze taktı diyorum meğerse ses kaymış :D

Benim destek vermemin en güclü sebebi kadro'da Yasin ve Olcan gibi oyuna sifir katkisi olan sacmaliklarin, birde devre arasinin olmasi.

Halbu ki daha iki gün önce Benitez yanlis kullanilirsa yine elimize patladi diye kendimizi kandiririz cünkü cocuk net bir sekilde yetenekli. Ben olsam false 9 oynatirim, ama Türkiye'de false 9 oynatacak kafa yok henüz.

Yani yeter ki aldiktan sonra dogru kullanalim. Bu cocuk orijin bir kanat oyuncusu degil. Bunun bilincinde olmaliyiz taraftar ve teknik ekip olarak.

cift forvet sistemine dönecegini düsünüyorum mustafa hocanin ,eger benitez aliniyorsa bu olmali kanatta bu cocuk kayip olur.

sneijder sola yakın 10 numara oynuyor onunla iyi uyum yakalayacağını düşünüyorum false 9 olarak oynatmak için iyi bir taraftar sabrı da gerek maalesef o bizim taraftar da yok famara adı geçiyor mesela bizim kapasitede bi oyuncu değil henüz ama takımda o kadar yeteneksiz bi oyuncu topluluğu var ki famara bile fark yaratabilecekken saf yetenek olan benitezi istememe şansımız yok hele hele devre arası transfer döneminde alternatif bulmak bu kadar zorken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt