Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka oyunculara benitez demesinin sebebi ses kayması olabilir videoda senkron sorunu var ben de sonradan farkına vardım adam top başka oyuncudayken benitez falan diyor ben de bu herif niye kafayı beniteze taktı diyorum meğerse ses kaymış :D

Olabilir onu farketmedim gerçekten :DD ama sonuç olarak bir popülaritesi var bu çocuğun belli.

sneijder sola yakın 10 numara oynuyor onunla iyi uyum yakalayacağını düşünüyorum false 9 olarak oynatmak için iyi bir taraftar sabrı da gerek maalesef o bizim taraftar da yok famara adı geçiyor mesela bizim kapasitede bi oyuncu değil henüz ama takımda o kadar yeteneksiz bi oyuncu topluluğu var ki famara bile fark yaratabilecekken saf yetenek olan benitezi istememe şansımız yok hele hele devre arası transfer döneminde alternatif bulmak bu kadar zorken
Ben Famara'yi daha önce pek izlemedim, yalan yok. Kisa bir süre icin baktim, abartildigini düsünüyorum. Tabi yanilabilirim izlemedigim icin 90 dk.
Ama bir top alisi var bir pozisyonda, Umut Bulut'tan beter. Yani öyle bir kerelik hata diyebilecegin top kontrolü de degil, adeta yeteneksizlik o pozisyonda.

cift forvet sistemine dönecegini düsünüyorum mustafa hocanin ,eger benitez aliniyorsa bu olmali kanatta bu cocuk kayip olur.

abi o dediğin ancak 4-3-1-2 de olabilir o zaman da poldiye yer yok 4-4-2 zaten olmaz çünkü bu takımın her şeyi sneijder onu solda oynatmak futbola ihanet olur orta saha da oynarsada direnç olarak zayıf kalırız

Ben Famara'yi daha önce pek izlemedim, yalan yok. Kisa bir süre icin baktim, abartildigini düsünüyorum. Tabi yanilabilirim izlemedigim icin 90 dk.
Ama bir top alisi var bir pozisyonda, Umut Bulut'tan beter. Yani öyle bir kerelik hata diyebilecegin top kontrolü de degil, adeta yeteneksizlik o pozisyonda.

taraftar olarak zenci forvete bi özlem var bana göre de öyle ahım şahım bi yeteneği yok ama elde umutla burak olunca kimi duysak gelsin diyoruz yeni drogba falan olmaz yani böyle şeyler hayal edenleri okudum

taraftar olarak zenci forvete bi özlem var bana göre de öyle ahım şahım bi yeteneği yok ama elde umutla burak olunca kimi duysak gelsin diyoruz yeni drogba falan olmaz yani böyle şeyler hayal edenleri okudum
Ben genelde elde Umut ve Burak varken o bile olur mantigina karsiyim yillardir. Elden cöp cikarip disardan yeni cöp almaya gerek yok. Famara konusuna zaten inanmadigim icin pek girmiyorum.
Benitez konusuna da girmiyordum, ama ciddiymis. Bende cocugun ciddi potansiyele sahip oldugunu düsünüyorum. Ama bizim futbol anlayisimiz su; Oyuncu potansiyellimi? Tamam gelsin hemen fark yaratsin. Halbu ki belirli bir sistemin olacak ki, bu oyunculardan verim alasin.

Ben genelde elde Umut ve Burak varken o bile olur mantigina karsiyim yillardir. Elden cöp cikarip disardan yeni cöp almaya gerek yok. Famara konusuna zaten inanmadigim icin pek girmiyorum.
Benitez konusuna da girmiyordum, ama ciddiymis. Bende cocugun ciddi potansiyele sahip oldugunu düsünüyorum. Ama bizim futbol anlayisimiz su; Oyuncu potansiyellimi? Tamam gelsin hemen fark yaratsin. Halbu ki belirli bir sistemin olacak ki, bu oyunculardan verim alasin.

bu sezon çok iş yapmasa da origi yi kiralasak aslında tam aradığımız adam olur ama nerdeee

Yaw hacilar Benitez cok rahat oynar kanatta zaten kanat oyuncusu ayni zamanda.Hucumun her bolgesinde oynar. Maclarini izledim zaten kendisi kayiyor kanatlara. Sansal Buyuka bugun Denizli kanatlarda ters ayakli oyunculari sever dedi. Benitez tam uyuyor bu tarife.

Benitez gibi oyuncun varsa forvet'e de cok yönlü Pato tarzinda kanatlara kayacak oyuncular alacaksin aslinda, sonra 4-3-3 oynatacaksin.

Biz yillardir oyuncu gönderip oyuncu aliyoruz. Ama bir kere kadro da bulunan oyuncularin profiline ve yetenegine cevap verebilecek oyuncular almiyoruz.

Podolski-Pato-Benitez 3lüsü mesela

Pato olmasi sart degil, onun tarzinda, Agüero tarzinda. Ama Wilfried veya Drogba tarzinda degil.

Fena tempo yapar bu tip 3lü

gerekenler

kanat (poldy gibi)
forvet (basketci gibi)

metod

kaos

dizilis

muslera
linnes denayer carole olcan
selcuk birlo
kanat sneijder poldy
basketci

aksiyonlar

ful atak
defansi salla
bekler habire ilerde
surekli ceza sahasina top firlat

hedef

golcu bir takim yaratmak
azap dolu sezonda husu bulmak

Eger Benitez ile kan uyusumu olursa ileride Sneijder'in biraktigi gorevi ustlenecek oyuncu olur. Ama simdi 10 numara icin yetersiz. Genc oyuncular genellikle 10 numara olmuyor. Cogu 10 numara kariyerlerinin basinda kanat oyuncusu olarak baslamistir. Sneijder'de Ajax'da sol tarafta oynuyor ama kendini gelistirdikce , tecrubelendikce 10 numara oldu.

Yeter ki dikis tutsun cunku kalitesinden suphem yok.

Benitez cok iyi olacak bence. Ben cok heyecanliyim bu donem icin hala. 4 kisi yollarlar, 1 kanat 1 forvet alirlar 11lik iki de potansiyelli genc bulurlar biri orta sahaya biri defansa diye dusunuyorum. Bu gencler rotasyonun parcasi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt