Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez buram buram Futbolcu kokuyor.
Oyun zekasi ve oyunu okumasi yasina ragmen baya üst düzey gibime geldi. Simdi aldik aldik, 1-2 seneye zor aliriz gibime geliyor.
Patlamasa bile bizim takimdaki tüm yerlileri cebinden cikarir.

Brumada dönse keske seneye. Gercek bir sans hak ediyor Bruma. Malesef yabanci kurali ve sakatliklarla cok sorunlu zaman gecirdi, yoksa 2-3 mac pespese oynadiginda ara sira kumasini belli ediyordu.

Biktim artik futbol fakirlerini izlemeye . Isterse seneyede sampiyon olmayalim, ama genc yetenekli futbolcularla güzel futbol oynayalim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Famara ise biraz sisirilmis olsada. Santrforun yapmasi gereken meziyetleri barindiriyor gibi. Topu iyi sakliyor ve son vurusu saglam.
Benim futbol mantaliteme biraz aykiri, ben daha cok pasa dayali oyuna katilabilecek, calim yetenegide olan forvetleri severim. Ama Burak ve Umuttan daha iyi yerlere varacagini umuyorum.

Soyleyin bakayim bunu hanginiz yazdi Benitez'in youtube videosunun altina :asd22:

"Omer Yslrmk 2 days ago
beyler bu cocugun 2 tane 90 dakikalık macını ızledım youtube den (isteyenlere linkini atabilirim zaten independiente 2015 yazın fitreden en uzuna tıklayın bulursunuz) size soyle soyliyeyim bize yedirtmezler bu adamı onterivoyla filan alakası yok arda turan kuması var sag ve sol kanatlarda oynuyor ayagı cok ıyı dırek skora katkı yapıyor. bize gelirse (gelmezde) acayip buyuk is olur cok saglam oyuncu sol kanattan cizgiye inip ver kac yapıp yada sagına cekıp direk vuran tiplerden...asistleride cok klass..futbolu biliyor"

Benitez geliyor mu arkadaşlar ? kesinleşti mi ? somut bişi var mı ? açıklama var mı bu konuda ? bonservısı ne kadar ?

Bruma efsane top oynamis bu arada. Sanki biraz haksizlik mi ediyoruz bu cocuga?

Birazmi? Bence baya bi haksizlik edildi.
Yabanci kontenjanindan dolayi forma bulamiyordu. Ona ragmen tam kapti kapacak derken, hep bir sakatlik girdi araya. Ikinci yilinda zaten kontenjan 6dan 5e düsünce hic bir sansi kalmadi. Üstüne birde yerli sevdalisi Hamza geldi tam bitirdi cocugu.

Bu sene tam Bruma icin büyük firsat derken göndertti Hamza bey.

Insallah Sociedad düserde hic o bonservisi ödeyemeyecek hale gelir.
Yabanci kontenjani olmadigi ve etrafinda 3-4 futboldan anlayan oyuncuyla birlikte görmek isterim Brumayi bizde.

bruma gecen sene cogu maca cikti.
ve isterseniz katki vermiyordu deyin ama takim bu siralarda bu halde degildi demekki
katki sagliyormus. hersey gol atmak asist yapmakla bitmiyor.
takima hiz ve pozisyon kazandiriyordu !

bruma gecen sene cogu maca cikti.
ve isterseniz katki vermiyordu deyin ama takim bu siralarda bu halde degildi demekki
katki sagliyormus. hersey gol atmak asist yapmakla bitmiyor.
takima hiz ve pozisyon kazandiriyordu !

Benitez/Bruma/Podolski/Sinan Gumus harika kanat rotasyonu
Bu donem bir forvet, yazin bir forvet daha, umut ve buragin ikisi de giderse bir forvet daha harika santrafor rotasyonu
Sneijder/Bilal/Gerekirse Benitez gayet iyi rotasyon, Sneijder tarafindan yetistirilecek genc bir oyuncu alinabilir

Aslinda onumuzdeki yaz gayet iyi bir atak kurulabilir. Orta saha biraz karisik, defans daha da karisik.

Bu hafta çok kritik, ufacık bir şey varsa bile kovalamak lazım. 7. haftada Başakşehir'i yendikten sonra deplasmanda galibiyet yüzü göremedik. Zinciri kırmak için Osmanlı maçı ideal zira adamların evde tek galibiyeti var.

Bu arada basina falan bakiyorum, genel psikolojiyi dusunuyorum, bu doneme jet gibi baslayip sampiyon olmamiz da mumkun.

bjk de fb de sampiyonluk baskisinda ayagi titreyen altina eden camialar.

Bu arada basina falan bakiyorum, genel psikolojiyi dusunuyorum, bu doneme jet gibi baslayip sampiyon olmamiz da mumkun.

bjk de fb de sampiyonluk baskisinda ayagi titreyen altina eden camialar.

İmkansız değil ama mucizeye yakın...

Kadıköy'deki tiyatroları düşündükten sonra umut bile edemiyorum...

Bruma bizde ilk maci (bjk maci) haric hicbir zaman gercek mevkisinde oynamadi, oynatilmadi ne yazik ki. O macta da sonradan girdi.

Yasadigi agir sakatliktan sonra da zaten paya düstü formu.

Sociedad nonservisini alirsa - bence alir - iki misline satar ve biz yine kazigi yemis oluruz.

Bruma bizde ilk maci (bjk maci) haric hicbir zaman gercek mevkisinde oynamadi, oynatilmadi ne yazik ki. O macta da sonradan girdi.

Yasadigi agir sakatliktan sonra da zaten paya düstü formu.

Sociedad nonservisini alirsa - bence alir - iki misline satar ve biz yine kazigi yemis oluruz.

Belki Bruma kalmak istemez. Benim tek umudum o. Gecen Galatasaray'a donecegim tarzi bir aciklama yapmisti sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt