Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Umarim dedigin gibi olur kardesim. Yakinlarda olsaydin ve bu tahminin tutsaydi sana bir Chicken Burrito ismarlardim Chipotleyden :asd22:
Benitez gelirse ilk In n Out'un benden

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim dedigin gibi olur kardesim. Yakinlarda olsaydin ve bu tahminin tutsaydi sana bir Chicken Burrito ismarlardim Chipotleyden :asd22:

Benitez gelirse ilk In n Out'un benden![]()

Sahaya cikip ölene kadar koşasim geldi, nasil bir gol sonrasi atmosferidir bu.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Eyvallah
Bir gun gelecem olm California'ya. Merak ediyorum oralari...
Sadece kizlari yeter lan :asd22:
Dogru sebep icin geliyorsun valla ne diyeyim :asd22:
Eeee testestorunun yolu birdir kardesim :asd22:
Aslinda bizim burada ki Italyan kizlarida guzel ama ne bileyim Cali kizlari Amerika geneli isim yapmis![]()
telles giderken burada bir kac gerizekali orgasm olmustu. Neymis les oyuncu. He les oyuncu he . Carole daha iyidi degilmi Tellesten. Aahanda cok iyi. Hakan ve olcani kesemiyor
denizlide evlatlara sahip çıktı ! oda dengetör gibi konuşmaya başladı alternatif isim alacağız gibi konuşmalar yapıyor yani evlatları kimse üzemez diyor bakalım bu komedi ne zamana kadar sürecek
denizlinin dünkü konuşması her şeyi açıkça ortaya koydu adam alsalar bile burakı üzmeyecek bir transfer yapılacakDur hele bir transfer donemi bitsin.
Dur hele bir transfer donemi bitsin.
denizlinin dünkü konuşması her şeyi açıkça ortaya koydu adam alsalar bile burakı üzmeyecek bir transfer yapılacak
beyler dünkü futbol beni tatmin etti karsimizdaki sivas az buz bi takim degil oynatmadik adamlara.
burak, umut, sarbi, kebapci olmadigini düsünün daha linnes gelecek carole sol beke gececek dogru yola gidiyoruz yeni transferlerle düzlüge cikacagimizin sinyallerini aldim dün sinan gümüsü kazaniyoruz sonunda kendine güvenmeye basladi korkmuyor artik!
Rüyaniza Famara girme dileyi ile iyi geceler dilerim GSC Camiasi!
Yarin yahut en gec Pazartesi bir Transfer KAP'a düser
https://www.youtube.com/watch?v=Xq-14uGaEh8
açıkçası basın toplantısında baya memnunum gibi konuştu ondan istediğim koşuları yapıyor golde kaçırır normal dediCevat abi konusmak icin cok erken be. Ayrica bende senin dedigin gibi dusundum ama full basin toplantisini izleyince sayisal olarak demek istemis. Alternatif illa yedek demek degildir. Mesela Drogba'yi forvete alternatif(sayisal) olarak aldik.
Ayrica Denizli cok bariz ediyor memnun olmadigini. Burak'in kacirdigi pozisyon sonra ifadesini gorunce iyice emin oldum.
ben arfa sezon sonu alınmalı.carillo ve feghouli ele yar olacak gibi.benitez ve famara guzel olur.ortasaha alacaklarsa da isim belli.eğer soffiane boufal gibi bunu da görmezlerse lyon,lille falan kapacak.https://www.youtube.com/watch?v=Ds4e97p7W-U