Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi Burak'ı öyle korudular öyle savundular ki çok net eminim forvet alınmayacak.
Önceden bir alternatif düşünülüyordu ancak bu saatten sonra o alternatif bile alınmayacak. Amaç Burak üzülmesin kırılmasın. İnşallah incilir inşallah kırılır. Ölse üzülürsem Allah belamı versin.

Sa humberto suazo hala gelmedi mi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ben de sivasliyim zamaninda sivasta cok ermeni varmis, kacmislar zamanla baskidan falan.

Hatta 1900'lerin basinda sivas vilayetinin (osmanlida yani) nufusu 1 milyondan fazla olan tek anadolu vilayetiymis, nufusun yarisi da ermeniymis.

Sivasa gidenler bilebilir, gurunde hala o eski ahsap koskleri durur ermenilerin.

İşte orası bizim mahalle :) Çocukluğum, gençliğim orada geçti.

Linnesin gelisi herkesi rahatlatti,sabri bile rahatlamis,üzerindeki baskiyi artinca rahat top kaybi yapmadan oynadi,sabri gitsin diyenler futboldan gram anlamiyor,sabri gitsinde tarikmi alternativ olsun,30 yildir Galatasaray maclarini izliyorum,çok gereksiz,kazma futbolcular gördüm ama tarik kadar yetersizini görmedim

Ben de sivasliyim zamaninda sivasta cok ermeni varmis, kacmislar zamanla baskidan falan.

Hatta 1900'lerin basinda sivas vilayetinin (osmanlida yani) nufusu 1 milyondan fazla olan tek anadolu vilayetiymis, nufusun yarisi da ermeniymis.

Sivasa gidenler bilebilir, gurunde hala o eski ahsap koskleri durur ermenilerin.
aynen öyle.ben de sivaslıyım.ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük müzisyeni ermeni Onno Tunç'da sivaslıdır.güründen gelmeler.

aynen öyle.ben de sivaslıyım.ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük müzisyeni ermeni Onno Tunç'da sivaslıdır.güründen gelmeler.

Mahallemizde ben ilk ve orta okuldayken 2 aile kalmıştı. Sonra başka mahallelere taşındılar ama hala Sivas'talar zannediyorum. Konakları, evleri yeni yeni restore ediliyor. Keşke dönseler, gerçekten çok iyi insanlardı hepsi. İki sınıf arkadaşım vardı.

Mahallemizde ben ilk ve orta okuldayken 2 aile kalmıştı. Sonra başka mahallelere taşındılar ama hala Sivas'talar zannediyorum. Konakları, evleri yeni yeni restore ediliyor. Keşke dönseler, gerçekten çok iyi insanlardı hepsi. İki sınıf arkadaşım vardı.

Liseyin Gurun'de mi okudun usta? Babamin okuludur da...

Sivas ilçelerinde kalıntısı kalan Ermeni evleri genelde taş olur. Bizim ilçede de sadece kalıntıları kaldı evlerin. Mezarlıklarını yağmacılardan korumaya çalışmaktan başka da elden gelen bir şey yok.

Sivas ilçelerinde kalıntısı kalan Ermeni evleri genelde taş olur. Bizim ilçede de sadece kalıntıları kaldı evlerin. Mezarlıklarını yağmacılardan korumaya çalışmaktan başka da elden gelen bir şey yok.

Sivastaki Ermeniler genelde tas ustaligi ve kuyumculuk yapiyormus zaten. Benim dedelerim oyle anlatir en azindan.

Bu adam Burak'a çok benziyor. Biraz daha ikili mücadelelerde güçlüsü ama aradığımız adam değil bence. Dağınık, oturaklı bir santrafor değil. Çok fazla da gol atmaz.

Slimani kafa vuruşları olarak çok iyi bir santrafor. Sırtı dönük oyunu iyi oynar. Türkiye Liginde böyle kafa vuran santraforlar her zaman iş yapmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt