Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak golü attı, yıldız forvet transferi zor. Ya 34 yaşında bir moruk getirecekler. Yada kendini ispatlamamis genç bir çaylak.

Keşke 2.penaltiyida selçuk atsaydi.

Famara için yöneticilere tweet atıp sıkıştırabiliriz beyler @isbecer ve resmi hesaba

S.a günaydin renktaşlar haberler varmı ?

Famara ve Papiss Cisse için hem F.işbecer hem de emre utkucan'a mail yolladım. Bence herkes yollasın. Baskı yapalım.Yoksa bunların bi işbecereceği yok

SM-J500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Martin Benitez için 2.5 Milyon € önerdi. Kapıyı 10 Milyon €'dan açan Independiente, 5 Milyon €'ya kadar indi. (Vatan)

Çaykur Rizespor başkanı Metin Kalkavan: "Kweuke'ye değil hiçbir futbolcumuza teklif almadık, olmayan şeyi konuşmaya hiç gerek yok." (A Spor)

Denayer, Carole, Linnes, Famara, Benitez, Sinan, Telles, Bruma aslında çok güzel genç bir grup olur. Yanlarında Selçuk, Sneijder, Podolski, Muslera, Chedjou ve bunlara eklenecek 2-3 daha kaliteli isimle çok iş yapılabilir.

Güzel güzel Kweuke den de kurtulduk.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Denayer, Carole, Linnes, Famara, Benitez, Sinan, Telles, Bruma aslında çok güzel genç bir grup olur. Yanlarında Selçuk, Sneijder, Podolski, Muslera, Chedjou ve bunlara eklenecek 2-3 daha kaliteli isimle çok iş yapılabilir.

famara ve benitez transferleri brumanın ve tellesin satılmasına göre yapılıyor

Yalnız bu Famara'ya baktım da bu sene dışında attığı gol sayısı 4 ,5 . Bu da beni korkutmuyor değil.Çünkü forvet gol ile beslenir ve sevilir .Diğer pozisyonlar gibi değil.

18 Şubat 22.05 Galatasaray - Lazio (Tivibu)

25 Şubat 20.00 Lazio - Galatasaray (TRT)

Son düzenleme:
deli ibo selçuk şahini forvet arkası oynatıyor bugün ilhan dede biletini kesebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt